Stel zelf je print samen: formaat, materiaal & ophangsysteem
Gratis verzending
Premium kwaliteit
Made with love
Stel zelf je print samen
Gratis verzending
Premium kwaliteit
Made with love
Menu
minimalistisch interieur

Woontrend: minimalistische posters, schilderijen en behang

Clean, strak en basic; een minimalistisch interieur geeft rust. Hou jij ook van een ingetogen sfeer? Ga dan voor minimalistische wanddecoratie en maak van je interieur een natuurlijk geheel.

minimalistisch interieur

Minimalistisch interieur

  • Strakke lijnen en een monochroom kleurenpalet
  • Geen overbodige spullen, versieringen en accessoires
  • Basiskleuren zoals wit, beige, grijs en zwart
  • Veel licht
  • Wanddecoratie met rustige prints in natuurlijke kleuren

Minimalistische werken

We 🧡 binnenkijken

canvas schilderij

Tover jouw inrichting om tot minimalistisch interieur

Keer terug naar de basis en laat al het overbodige weg uit je interieur. Een minimalistisch interieur heeft weinig poespas en weinig woonaccessoires wat zorgt voor een overzichtelijk, geordend en opgeruimd gevoel. En dat geeft meteen ook rust in je hoofd! Want in een eenvoudig, strak, minimalistisch interieur kom je veel beter tot rust. Less is more! Maar een minimalistisch interieur hoeft echt niet saai te zijn. Kies je wanddecoratie zorgvuldig uit en laat het aansluiten bij de rest van je inrichting. Met minimalistische posters en schilderijen kun je je minimalistische inrichting doortrekken aan de muur.

Grafische posters met geometrische vorm, lijntekening of patroon

In een minimalistisch interieur zie je vaak strakke lijnen terugkomen. Onze minimalistische posters en schilderijen met geometrische patronen sluiten hier perfect op aan. Duidelijke contouren, strakke lijnen en scherpe vormen; abstracte geometrische kunst heeft die eenvoud. In onze collectie vind je prints met strakke lijnen maar ook met sierlijke lijnen. We hebben strakke geometrische posters met bijvoorbeeld dieren of hartjes. Onze abstracte sierlijke schilderijen bevatten bijvoorbeeld lijntekeningen van gezichten of mensen. Ga voor een poster of schilderij met strak patroon of lijntekening en geef je interieur een minimalistische look!

Minimalistische typografie voor een minimalistisch interieur

Tekst posters en typografische schilderijen zijn als geen ander geschikt voor een minimalistisch interieur. Zwart wit tekst prints bestaan vaak uit een woord, zin of tekst op een zwarte of witte achtergrond. Onze minimalistische typografische prints bevatten geen drukke vormen of felle kleuren maar zijn juist heel clean. Ze passen daarom perfect bij een minimalistisch interieur. Bij Sfeer aan de Muur hebben we allerlei tekst posters en schilderijen met sierlijke letters of juist strakke. En met quotes, woorden, tekens, zinnen en complete teksten. We hebben bekende uitspraken en mindfulness quotes. Sommige teksten zijn diepgaand, andere humoristisch of modern. Maak je minimalistische interieur af met een tekst poster of schilderij.

Zwart wit posters en schilderijen als minimalistische wanddecoratie

Zwart wit wanddecoratie past per definitie al in een basic interieur omdat het geen felle of aanwezige kleuren bevat. Zoals een minimalistisch interieur dat ook niet bevat. Onze moderne zwart wit prints bestaan uit tekst of simpele illustraties. Zwart wit posters en prints zijn ook nog eens heel makkelijk met elkaar te combineren. Zo kun je je eigen fotowand of collage creëren.

Posters of schilderijen voor een minimalistisch interieur kopen

Bij een minimalistisch interieur zou een minimalistische print goed passen. Hiermee trek je het strakke en eenvoudige van de minimalistische woonstijl door in de wanddecoratie. Daarnaast is een zwart wit print een mooie aanvulling op de eenvoud in kleuren die je vooral ziet in een minimalistische woonstijl. In onze collectie hebben we diverse posters en schilderijen die je gemakkelijk online besteld. Onze prints worden gemaakt van hoogwaardige materialen: papierdibondforexcanvasaluminiumakoestisch paneeltuincanvas en plexiglas.Daarnaast hebben we ook ronde schilderijen/muurcirkels en behang passend bij een minimalistische woonstijl. Bestel aankleding voor jouw minimalistische interieur bij Sfeer aan de Muur.