✔  Mat premium papier & goede afdrukkwaliteit   ✔  Veilig betalen   ✔  Gratis verzending boven € 35,-
Home / Over ons
Over ons2018-12-12T20:06:23+00:00
Loading...

Creëer jouw eigen persoonlijke sfeer

met de unieke posters & ophangsystemen van Sfeer aan de Muur

Over Sfeer aan de Muur

Bij Sfeer aan de Muur gaan we voor gezelligheid in huis! Sfeer aan de Muur is het lifestylemerk voor unieke, trendy en sfeervolle wanddecoratie. Creëer jouw eigen persoonlijke sfeer met de unieke posters & ophangsystemen van Sfeer aan de Muur. Nog geen idee wat je zoekt? Dat hoeft ook niet want bij ons kom je op genoeg ideeën en is er voor iedereen wat te vinden.

Het assortiment van Sfeer aan de Muur richt zich op diverse sferen en interieurstijlen en bestaat onder andere uit typografische posters, foto posters, illustratie posters, postersets en bijbehorende accessoires. We hebben een klein, maar breed assortiment dat voortdurend wordt aangevuld met nieuwe unieke en trendy posters. Sfeer aan de Muur zorgt voor meer sfeer in huis!

Ons verhaal

Uit een gezamenlijke, gecombineerde passie voor interieur, ontwerp en fotografie ontstaat in 2017 het idee om een lifestyleconcept te beginnen voor wanddecoratie, gericht op sfeer in huis. Twee creatievelingen besluiten om de handen ineen te slaan en samen een nieuwe stap te zetten. Met een achtergrond van marketing, online, reclame, vormgeving, fotografie en communicatie vullen wij elkaar perfect aan en is een samenwerking voor ons geen verplichting maar een voorrecht. Aan de slag dus! Een hoop brainstorms, overleg en tekeningetjes verder is Sfeer aan de Muur geboren en binnen 3 maanden gaat de webshop al online.

Posterset wereldkaart
poster formaten

Onze producten

Wij leveren posters gedrukt op Fujicolor Crystal Archive Professional Fotopapier (234 g/m²). Dit is hoogwaardig, stevig, mat fotopapier dat zorgt voor een prachtige afdruk. Alle posters hebben rondom witruimte. Wij werken samen met een afdrukpartner: CEWE. Zij leveren elk item aan in beschermende verpakking met tussenvellen, zodat er niks beschadigd zal raken.

De formaten die wij aanbieden zijn voor losse posters: 20 x 30 cm, 30 x 45 cm, 40 x 60 cm, 50 x 75 cm. Dit zijn zeer gangbare maten voor fotolijsten. Veel van onze posters zijn los te bestellen om zelf te combineren. Daarnaast bieden wij ook postersets aan in diverse formaten. Hiermee ben je in een keer klaar met je muurversiering. Daarnaast verkopen we accesoires, zoals posterhangers, voor mensen die hun afdruk graag anders willen tentoonstellen.

Meer informatie?

Mocht je vragen hebben over ons bedrijf, onze producten of een bestelling, dan kun je contact met ons opnemen via info@sfeeraandemuur.nl, wij helpen je graag!

Wil je inspiratie bij het invullen van uw interieur? Bezoek onze inspiratiepagina.

Volg ons op Instagram en Facebook voor nog meer stijlvolle inspiratie!

Inspiratie & interieurideeën

Nog geen idee wat je zoekt? Dat hoeft ook niet want bij ons kom je op genoeg ideeën en is er voor iedereen wat te vinden. Veel mensen die bij ons terecht komen weten eigenlijk nog niet zo goed wat ze willen in huis. Maar zodra ze ons assortiment zien raken ze al snel enthousiast over een of meer posters. Zo werkt het bij Sfeer aan de Muur: wij willen jou inspireren met onze interieurideeën in combinatie met het gebruik van posters en zo op een eenvoudige manier helpen om je woning mooi in te richten.

Bekijk onze inspiratiepagina of blog voor wooninspiratie en tips over interieurdesign & interieurstyling of volg ons op Facebook en Instagram. Iedereen kan stijlvol wonen!