poster plexiglas foto

Plexiglas poster, plexiglas schilderij & foto print kopen als wanddecoratie

Ben je op zoek naar bijzondere, stijlvolle en unieke wanddecoratie voor aan de muur? Met een print op plexiglas/plexiglas schilderij heb je een prachtig kwaliteitsproduct dat je gekozen ontwerp laat stralen! Bij Sfeer aan de Muur hebben we een breed aanbod sfeervolle ontwerpen die we bijna allemaal aanbieden op plexiglas. Deze manier van printen geeft wanddecoratie een moderne en professionele uitstraling met een  ruimtelijk effect. Het plexiglas geeft de print een glanzend/glazen effect waarbij de kleuren heel helder zijn en de foto tot leven komt. Kies voor een luxe poster op plexiglas en je bent verzekerd van mooie wanddecoratie voor bijvoorbeeld in de woonkamer, slaapkamer of hal. Creëer je eigen persoonlijke museum of galerij. Met een foto op plexiglas haal je een stukje kunst in huis. Naast plexiglas hebben we ook dibond posters, aluminium prints en posters op stevig premium papier.

plexiglas schilderij gouden

Plexiglas schilderij kunst – Een foto op een plexiglas plaat

Foto’s zijn uitermate geschikt om op plexiglas te printen. Het plexiglas zorgt ervoor dat de kleuren van een foto heel helder zijn en eruit springen. Plexiglas bestaat uit kunststof maar is even helder en transparant als echt glas. Hierdoor hou je het luxe, glanzende galerij effect maar is de plaat niet breekbaar, zoals echt glas. Op de achterzijde van de plexiglas plaat wordt een dekwit geplaatst. Hierdoor komen de kleuren nog beter uit. Een plexiglas print is duurzaam want door het stevige materiaal gaat hij lang mee.

Een plexiglas plaat is stevig maar licht en dus makkelijk op te hangen. Zowel kleuren foto’s als zwart wit foto’s zijn prachtig op plexiglas. Ook illustraties en typografie of teksten zijn prima te printen op dit materiaal. Wij printen het ontwerp op glas/acrylglas van hoogwaardige kwaliteit. Deze glazige wanddecoratie is perfect voor een modern interieur. Maar ook een Scandinavisch, landelijk of minimalistisch interieur krijgt een stijlvolle look met een plexiglas schilderij.

 

Zwart wit plexiglas posters kopen

Plexiglas schilderij met foto poster voor de woonkamer of slaapkamer

Een plexiglas schilderij verdient een mooie plaats in de ruimte. Kies voor een plaats waar veel lichtinval is. Hier komt het effect van het acrylglas extra naar voren. Met een plexiglas poster kun je elke kamer of ruimte persoonlijk aankleden en een stijlvolle uitstraling geven. Het is een steviger en luxueuzer alternatief voor de klassieke papieren poster. Naast decoratie van gewone huizen is plexiglas kunst een geweldig idee voor aankleding van kantoren, restaurants, winkels, sportscholen, cafés, hotelkamers en andere zalen. Hang een mooi exemplaar op groot formaat op aan een lege muur. Bijvoorbeeld boven het bed in de slaapkamer, de bank in de woonkamer of de eettafel. Een plexiglas poster is in een bedrijfspand, kantoor of hal een echte eyecatcher aan de muur.

Plexiglas kunst & fotokunst

Met plexiglas kunst heb je een waar kunstitem aan de muur. Het glanzende materiaal geeft het ontwerp namelijk een galerij-effect. Zo lijkt jouw foto wel een museum stuk. Bekijk onze brede collectie voor allerlei foto’s die prachtig zijn op plexiglas. Bijvoorbeeld dieren, stad posters, bloemen, zee en mensen. Plexiglas print past in elk interieur. Heb jij een Scandinavisch, modern, minimalistisch of strak interieur? Ga dan voor een plexiglas poster en maak er je eigen plexiglas schilderij van!

Plexiglas foto poster kopen
plexiglas schilderij tekst

Hoe worden onze plexiglas posters geleverd?

We leveren onze plexiglas posters standaard met boorgaten (9cm doorsnede, 2cm vanuit de hoeken geplaatst) en bevestigingsmateriaal. Hiermee kun je de wanddecoratie makkelijk ophangen. Dit ophangsysteem bestaat uit één set met vier afstandhouders (roestvrij metaal). Hiermee komt de plaat ongeveer 1,5 cm van de muur af te hangen.

  • Afdruk op plexiglas plaat van 5mm dik.
  • Full color bedrukking met glans/spiegeling.
  • Vormvast, stevig en duurzaam.
  • Voorzien van dekwit aan de achterzijde waardoor de kleuren nog beter uitkomen.
  • Print wordt geleverd met ophangsysteem*.
  • Beschikbaar in verschillende formaten.

* Mocht je de plexiglas afdruk graag zonder boorgaten en bevestigingsmateriaal willen dan is dat ook mogelijk. Neem hiervoor contact op via: info@sfeeraandemuur.nl

poster plexiglas glans schilderij
plexiglas plaat afstandhouder
plexiglas plaat foto voorbeeld
poster plexiglas schilderij
poster plexiglas schilderij
poster plexiglas schilderij

Een plexiglas schilderij als wanddecoratie

Een print op plexiglas is een echte eyecatcher! Het materiaal geeft een galerij effect door de glans/reflectie.
Mooie heldere kleuren en een ruimtelijk effect met diepte.
Kleurrijke foto’s komen extra goed uit op plexiglas. Denk hierbij aan de dieren, bloemen of natuur.
Prachtige kwaliteit, duurzaam en stevig.

Aanraders op plexiglas

Bekijk alle posters