Naadloos fotobehang of vliesbehang kopen voor een sfeervol interieur

Met naadloos fotobehang of vliesbehang voorzie je iedere muur van een unieke sfeer. De woonkamer, slaapkamer of hal, elke ruimte is sfeervol aan te kleden met muur fotobehang. Je vind bij ons twee soorten fotobehang: naadloos fotobehang en vliesbehang. Daarnaast bepaal je zelf het formaat en de uitsnede. Bekijk onze collectie met prints en stel jouw muur behang samen!

  • behangrol
  • behang

Naadloos fotobehang

Naadloos fotobehang is gemaakt van airtex (flexibel kunststof, 330 gr./m2) en bestaat uit één stuk. Het is afneembaar en daardoor niet alleen geschikt voor thuis maar ook voor openbare ruimtes als ziekenhuizen, horeca, praktijken en bedrijven. Fotobehang is stevig maar flexibel, waterafstotend en kan tegen een stootje. Het is UV-licht bestendig waardoor prints niet verkleuren door de zon. Je fotobehang blijft jaren mooi. Daarnaast werken de materialen brandvertragend en zijn daardoor ook geschikt voor openbare ruimtes en bedrijven. Het naadloos fotobehang komt in de (gekozen) maat van jouw muur. Hierbij raden we aan om aan elke zijde 10 cm extra te bestellen. Zo heb je altijd genoeg marge bij het plakken. Ons fotobehang is van topkwaliteit met een uitstekende afdrukresolutie met levendige kleuren.

naadloos fotobehang

Vliesbehang als fotobehang

Vliesbehang (ProVlies mat, 200 gr./m2) bestaat uit meerdere delen, afhankelijk van het formaat dat je kiest. Het heeft een matte uitstraling en vlakke structuur. Vliesbehang is duurzaam want het is sterk en scheurt of krimpt niet. Het is makkelijk aan te brengen op de muur. Ook is het brandvertragend. Het behang wordt geleverd in banen van 53 cm. Het vliesbehang komt in de (gekozen) maat van jouw muur. Hierbij raden we aan om aan elke zijde 10 cm extra te bestellen. Zo heb je altijd genoeg marge bij het plakken. Ons vliesbehang is van topkwaliteit met een uitstekende afdrukresolutie met levendige kleuren.

Ons behang wordt standaard geleverd zonder behanglijm of andere benodigdheden.

Download hier de ophanginstructies voor fotobehang en vliesbehang.

vliesbehang

Muur fotobehang