Stel zelf je print samen: formaat, materiaal & ophangsysteem
Gratis verzending
Premium kwaliteit
Made with love
Stel zelf je print samen
Gratis verzending
Premium kwaliteit
Made with love
Menu
plexiglas schilderij

Hoge kwaliteit plexiglas schilderijen

Ben jij op zoek naar een plexiglas schilderij als aankleding voor je interieur? Bij Sfeer aan de Muur vind je een grote collectie met prachtige foto’s, illustraties, typografie, kunst en nog veel meer. Bestel jouw favoriete werk als plexiglas schilderij!

plexiglas schilderij

Waarom een plexiglas schilderij

 • Full color print op een stevige plexiglas/acrylglas plaat
 • Glas-effect maar lichter en sterker dan echt glas
 • Moderne, luxe en professionele uitstraling
 • Plexiglas heeft een glanzend oppervlak met reflectie
 • Hoogwaardig en duurzaam materiaal
 • Geschikt voor zowel binnen als buiten
 • Geschikt voor de badkamer

Kies je favoriete thema

Hoe worden onze plexiglas schilderijen geleverd?

Onze plexiglas schilderijen zijn verkrijgbaar in verschillende formaten: 40×60 cm, 50×75 cm, 60×90 cm, 70×105 cm, 80×120 cm en 100×150 cm.

De afbeelding wordt op een stevige plexiglas/acrylglas plaat van 5 mm dik geprint. In full color met glans/spiegeling. De plexiglas platen zijn voorzien van dekwit aan de achterzijde tegen transparantie.

Ophangsysteem

We leveren onze plexiglas schilderijen met een ophangsysteem naar keuze: afstandhouders, ijzeren ophangplaat of blind ophangsysteem.

Afstandhouders
ijzeren ophangplaat
Ijzeren ophangplaat
blind ophangsysteem
Blind ophangsysteem

We 🧡 binnenkijken

leeuw leeuwin woonkamer
plexiglas close-up
plexiglas schilderij

Onze bestsellers

 • leeuw en leeuwin duo zwart wit
  Exclusief
 • Schotse hooglander

  Vanaf: 35,-
 • Exclusief
 • leeuwenkop leeuw en leeuwin
  Exclusief
 • Stilleven Roodborstje

  Vanaf: 42,-
 • leeuw en leeuwin duo kleur
  Exclusief
schilderij

Plexiglas schilderij of poster – Een foto op een plexiglas/acrylglas plaat

Plexiglas is een materiaal dat zich erg leent voor wanddecoratie prints voor aan de muur. Het is een stevig materiaal met een luxe uitstraling. Plexiglas wordt ook wel acrylglas genoemd. Je gekozen ontwerp wordt geprint op een glanzende plaat die iets wegheeft van glas. Wij printen het ontwerp op plexiglas/acrylglas van hoogwaardige kwaliteit. Foto’s zijn uitermate geschikt om op plexiglas te printen. Bij een plexiglas foto zijn de kleuren heel helder en springen eruit. Plexiglas bestaat uit kunststof maar is even helder en transparant als echt glas. Hierdoor hou je het luxe, glanzende galerij effect maar is de plaat niet breekbaar, zoals echt glas. Een plexiglas plaat is stevig maar licht en dus makkelijk op te hangen. Een geschikt ophangsysteem wordt bij al onze plexiglas schilderijen meegeleverd. Op de achterzijde van de plexiglas plaat wordt een dekwit geplaatst. Hierdoor komen de kleuren beter uit en is de plaat niet doorzichtig. Een plexiglas schilderij is duurzaam want door het stevige materiaal gaat hij lang mee.

Plexiglas foto print voor aan de muur

Zowel kleuren foto’s als zwart wit foto’s zijn prachtig op plexiglas/acrylglas. Ook illustraties en typografie of teksten zijn prima te printen op dit materiaal. Dit materiaal wordt vaak gebruikt bij galerijen of musea om foto’s op tentoon te stellen. Je kent ze vast wel, die glazen prints met levendige foto’s. Deze kun jij nu ook aan je eigen muur hangen. Misschien heb je wel een favoriet dier dat je graag terug laat komen in het interieur. Een plexiglas foto van bijvoorbeeld een leeuw is een levensecht en opvallend item voor in de ruimte. In ons assortiment vind je allerlei plexiglas foto’s van dieren maar ook natuurbloemen, landschappenmensenarchitectuurskylines en meer. Een plexiglas foto/plexiglas schilderij is perfect voor een modern en strak interieur. Maar ook een landelijkScandinavisch of minimalistisch interieur krijgt een stijlvolle look met een plexiglas foto schilderij.

Een schilderij op glas voor de woonkamer, slaapkamer of zakelijke ruimte

Een schilderij op glas is luxe aankleding voor het interieur. Naast decoratie van gewone huizen is een schilderij op glas een geweldig idee voor aankleding van  kantorenrestaurants, winkels, sportscholen, cafés, hotelkamers en andere zalen. Hang een mooi exemplaar op groot formaat op aan een lege muur. Bijvoorbeeld boven het bed in de slaapkamer , de bank in de woonkamer of de eettafel. Of in een sportzaal, vergarderruimte of boven een desk. Een plexiglas schilderij is in een bedrijfspand, kantoor of hal een echte eyecatcher aan de muur.

Hoe ga je om met plexiglas kunst?

Plexiglas kunst verdient een mooie plaats in de ruimte. Kies voor een plaats waar veel lichtinval is. Hier komt het effect van het plexiglas/acrylglas extra naar voren. Onze plexiglas foto’s worden geleverd met ophangsysteem met afstandhouders. Deze kun je in elke hoek bevestigen en zo je plexiglas kunst item aan de muur hangen. Onze plexiglas platen gaan lang mee en blijven mooi. Zo kun je lang genieten van je kunst schilderij. Met een plexiglas schilderij kun je elke kamer of ruimte persoonlijk aankleden en een stijlvolle uitstraling geven. Het is een steviger en luxueuzer alternatief voor de traditionele klassieke papieren poster. Je hebt ook geen lijsten meer nodig. Het materiaal is strak, eenvoudig en makkelijk op te hangen.

Plexiglas kunst kopen als plexiglas schilderij, plexiglas foto of poster

Met plexiglas kunst heb je een waar kunstitem aan de muur. Het glanzende materiaal geeft het ontwerp namelijk een galerij-effect. Zo lijkt jouw foto wel een museum stuk. Bij Sfeer aan de Muur kun je online een groot aanbod aan prints vinden die wij voor je printen op plexiglas. Zo kun je je eigen plexiglas schilderij samenstellen. Denk aan een mooie plexiglas foto of een illustratie. Bekijk onze brede collectie voor allerlei foto’s die prachtig zijn op plexiglas. Bijvoorbeeld een schilderij op glas met dieren, stad posters, bloemen, zee en mensen. Plexiglas/acrylglas past in elk interieur. Heb jij een Scandinavisch, modern, minimalistisch of strak interieur? Ga dan voor een plexiglas schilderij of poster!