akoestische panelen schilderijen

Akoestische panelen als schilderij; goede akoestiek in stijl

Bepaalde ruimtes, bijvoorbeeld met een hoog plafond of een groot oppervlak, hebben vaak last van slechte akoestiek. Met een akoestisch schilderij kun je de akoestiek in een ruimte verbeteren. En dit is fijn, want (na)galm kan vermoeiend en afleidend zijn en ook zorgen voor onduidelijke communicatie. Met akoestische panelen zorg je voor een stillere omgeving. Akoestische panelen zijn dan ook geschikt voor woonhuizen maar zeker ook voor zakelijke ruimtes, zoals kantoren, gangen en hallen. Al onze prints zijn verkrijgbaar op akoestisch paneel. Met een akoestisch paneel schilderij zorg je voor een fijne, en ook nog eens stijlvolle, omgeving!

poster olifant zwart wit

Akoestische panelen met opvallende en sfeervolle ontwerpen

Je kunt met een akoestisch schilderij je interieur een persoonlijke invulling geven. Deze kun je namelijk zo personaliseren dat hij passend is bij jouw interieur. Bij Sfeer aan de Muur kies je zelf het formaat en prints voor je akoestisch schilderij. Onze collectie met prints is zeer uitgebreid. En alle ontwerpen zijn te bestellen als akoestisch schilderij. Er zijn voor iedere ruimte en stijl bijpassende prints te vinden. Bekijk hiervoor onze collectie of neem contact op, dan helpen we je bij het kiezen. Met een akoestisch schilderij kun je je woonkamer, slaapkamer, kantoor of hal stijlvol aankleden én tegelijk de akoestiek verbeteren.

Bekijk alle akoestische prints

Aanraders op akoestisch schilderij

Akoestisch paneel; een schilderij bestaande uit frame en stof

Akoestische panelen bestaan uit een geprinte stof die verlijmd is met akoestische materiaal. Dit materiaal zit vervolgens vast in een stijlvol zwart aluminium frame van 3cm dik. Deze hoef je niet meer in elkaar te zetten, je krijgt hem als geheel. De stof van het akoestisch schilderij bestaat uit meerdere lagen. De toplaag blijft open voor geluidsabsorptie. De tussenlaag dempt de middentonen en het akoestisch materiaal absorbeert de rest van de geluidsgolven. Het askoestische materiaal bestaat uit katoenvezels en gerecyclede spijkerbroeken. De combinatie van al deze materialen zorgt ervoor dat het akoestisch schilderij een hoge geluidsabsorptie heeft.

Akoestische panelen kopen
poster brookyln bridge akoestisch paneel

Hoe worden onze akoestische panelen geleverd?

We leveren onze akoestische schilderijen standaard als geheel, inclusief stof en frame. Deze hoef je niet meer in elkaar te zetten. Het frame hangt 2 cm van de muur en wordt met een z-profiel bevestigd. Je krijgt het z-profiel bij je bestelling.

  • Afdruk op akoestisch materiaal (stof)
  • Omrand door zwarte, slijtvaste aluminium lijst
  • Full color bedrukking met matte uitstraling
  • Vormvast, stevig en duurzaam.
  • Print wordt geleverd met z-profiel om het paneel aan op te hangen
  • Beschikbaar in verschillende formaten
Schilderij Akoestisch Paneel voorkant
Schilderij Akoestisch Paneel zijkant
Schilderij Akoestisch Paneel binnenkant

Een akoestisch schilderij als wanddecoratie

Kies zelf het formaat en de print, passend bij jouw interieur
Hoge geluidsabsorptie dus geen (na)galm meer of overdadig geluid maar een stillere omgeving
Eenvoudig te monteren frame
Frame is slijtvast is gaat daardoor lang mee

Aanraders op akoestisch schilderij

Bekijk alle posters