akoestische panelen schilderijen

Akoestische (wand)panelen als schilderij; goede akoestiek in stijl

Bepaalde ruimtes, bijvoorbeeld met een hoog plafond of een groot oppervlak, hebben vaak last van slechte akoestiek. Met een akoestisch schilderij kun je de akoestiek in een ruimte verbeteren. En dit is fijn, want (na)galm kan vermoeiend en afleidend zijn en ook zorgen voor onduidelijke communicatie. Met akoestische panelen zorg je voor een stillere omgeving. Akoestische panelen zijn dan ook geschikt voor woonhuizen maar zeker ook voor zakelijke ruimtes, zoals kantoren, gangen en hallen. Al onze illustraties en fotoprints zijn verkrijgbaar op akoestisch paneel. Met een akoestisch paneel schilderij zorg je voor een fijne, en ook nog eens stijlvolle, omgeving!

Schilderij Akoestisch Paneel voorkant
Schilderij Akoestisch Paneel zijkant
Schilderij Akoestisch Paneel binnenkant

Hoe worden onze akoestische panelen geleverd?

We leveren onze akoestische schilderijen standaard als geheel, inclusief stof en frame. Deze hoef je niet meer in elkaar te zetten. Het frame hangt 2 cm van de muur en wordt met een z-profiel bevestigd. Je krijgt het z-profiel bij je bestelling.

 • Afdruk op akoestisch materiaal (stof)
 • Omrand door zwarte, slijtvaste aluminium lijst
 • Full color bedrukking met matte uitstraling
 • Vormvast, stevig en duurzaam.
 • Print wordt geleverd met z-profiel om het paneel aan op te hangen
 • Beschikbaar in verschillende formaten

Een akoestisch schilderij als wanddecoratie

Kies zelf het formaat en de print, passend bij jouw interieur
Hoge geluidsabsorptie dus geen (na)galm meer of overdadig geluid maar een stillere omgeving
Eenvoudig te monteren frame
Frame is slijtvast is gaat daardoor lang mee

Akoestische schilderijen

 • Denkende gorilla

  Vanaf: 28 ,-
 • Hotel New York

  Vanaf: 29 ,-
 • Rotskust Bretagne

  Vanaf: 29 ,-
 • Ijzige tijger

  Vanaf: 35 ,-
 • Tijger met vuur

  Vanaf: 35 ,-
 • Goudvis met spiegel

  Vanaf: 35 ,-
 • Leeuwen koning

  Vanaf: 35 ,-
 • Jonge leeuw

  Vanaf: 35 ,-
 • Luipaard met wesp

  Vanaf: 35 ,-
 • Vos in de bossen

  Vanaf: 35 ,-
 • Vos met libelle

  Vanaf: 35 ,-
 • Big bad wolf

  Vanaf: 35 ,-
 • Twee beren op rots

  Vanaf: 35 ,-
 • Mysterieuze leeuw

  Vanaf: 35 ,-
 • Costa Rica jungle

  Vanaf: 29 ,-
 • Twee witte volven

  Vanaf: 35 ,-
poster olifant zwart wit
poster brookyln bridge akoestisch paneel

Akoestische (wand)panelen met opvallende en sfeervolle ontwerpen

Je kunt met een akoestisch schilderij je interieur een persoonlijke invulling geven. Een akoestisch wandpaneel kun je namelijk zo personaliseren dat hij passend is bij jouw interieur. Bij Sfeer aan de Muur kies je zelf het formaat en prints voor je akoestisch schilderij. Onze collectie met prints is zeer uitgebreid. Zo hebben we grafische illustraties, teksten maar ook fotoprints. En alle ontwerpen zijn te bestellen als akoestisch schilderij. Er zijn voor iedere ruimte en stijl bijpassende prints te vinden. Bekijk hiervoor onze collectie of neem contact op, dan helpen we je bij het kiezen. Met een akoestisch schilderij of akoestisch wandpaneel kun je je woonkamer, slaapkamer, kantoor of hal stijlvol aankleden én tegelijk de akoestiek verbeteren. Akoestische panelen geven je interieur meer sfeer.

Akoestisch paneel; een schilderij bestaande uit frame en stof

Akoestische panelen bestaan uit een geprinte stof die verlijmd is met akoestische materiaal. Dit materiaal zit vervolgens vast in een stijlvol zwart aluminium frame van 3cm dik. Deze hoef je niet meer in elkaar te zetten, je krijgt hem als geheel. De stof van het akoestisch schilderij bestaat uit meerdere lagen. De toplaag blijft open voor geluidsabsorptie. De tussenlaag van het akoestisch paneel dempt de middentonen en het akoestisch materiaal absorbeert de rest van de geluidsgolven. Het akoestische materiaal bestaat uit katoenvezels en gerecyclede spijkerbroeken. De combinatie van al deze materialen zorgt ervoor dat het akoestisch schilderij een hoge geluidsabsorptie heeft. Een akoestisch paneel is niet alleen stijlvol maar zorgt ook voor goed geluid.

Akoestische panelen fotoprint

In onze collectie hebben we allerlei prints die op een akoestisch wandpaneel geprint kunnen worden. Zo hebben we allerlei grafische illustraties, teksten maar ook fotoprints. Akoestische panelen met fotoprints zijn erg stijlvol voor het interieur. Kies uit kleurrijke fotoprints of juist zwart wit, passend bij jouw interieur. Bekijk onze collectie met akoestische panelen fotoprints voor allerlei foto’s met mensen, landschappen, skylines, dieren en meer. Een akoestisch paneel hoeft niet saai en functioneel te zijn. Met een prachtige fotoprint is een akoestisch paneel nog stijlvol ook.

Akoestische panelen; ideaal voor een gepersonaliseerd en functioneel interieur

Een fijne akoestiek draagt aan veel dingen bij. In een kantoor of werkruimte kan het zorgen voor minder stress en meer concentratie. In huis kan het geluid van spelende kinderen geabsorbeerd worden. In winkels draagt een aangename akoestiek bij aan meer (verkoop)succes. Ook voor een restaurant, museum of theater zijn akoestische panelen een uitkomst. Kortom; een akoestisch schilderij of paneel zorgt voor een stijlvol, persoonlijk en functioneel interieur. Bestel nu akoestische schilderijen voor jouw ruimte!

Akoestische panelen bestellen voor de zakelijke markt

Akoestische panelen zijn prachtig voor in huis maar perfect voor zakelijke ruimtes. Vaak zijn dit grote ruimtes met een minimalistische inrichting. Denk aan grote bedrijfspanden, vergaderruimtes, hallen en kantoren. Dat zijn ruimtes met vaak hoge plafonds en weinig meubels die het geluid dempen. Hier is dus de akoestiek vaak minder goed. Dit kun je oplossen door de wanden te bekleden met akoestische panelen. Juist in deze ruimte is het fijn om een goede akoestiek te hebben. Ook voor winkels, restaurants, musea en theaters zijn akoestische panelen een uitkomst. Vooral akoestische panelen met fotoprints zijn hier prachtig. Bij Sfeer aan de Muur bestel je eenvoudig akoestische panelen voor jouw zakelijke ruimte. Speciale wensen? Neem contact op!

Akoestisch wandpaneel of schilderij kopen online

Op zoek naar een akoestisch wandpaneel dat zorgt voor een goede akoestiek? Bij Sfeer aan de Muur kun je online je eigen akoestisch wandpaneel met illustraties, teksten of fotoprints kopen. Kies uit onze uitgebreide categorieën en zoek prints die bij jouw en je interieur of imago passen. Je kunt je eigen akoestisch schilderij of akoestisch paneel samenstellen. Kies een print uit onze collectie en bepaal zelf het formaat. Zo kun je een akoestisch wandpaneel samenstellen dat perfect past in de beschikbare muurruimte die je hebt. Bekijk onze collectie en bestel jouw akoestische panelen!