Wanddecoratie posters zijn de laatste tijd heel erg in populariteit gestegen. Je ziet ze overal terug; in huizen, winkels, restaurants en in woonwinkels. Je kunt er niet meer omheen! Nu zitten er heel wat voordelen aan posters als versiering voor je interieur. Ze zijn heel betaalbaar, makkelijk te vervangen en de keuze is enorm. Een klein nadeel is misschien dat elke papieren poster ook een bijpassende lijst nodig heeft. En een lijst aan de muur ophangen betekend een gat in de muur. Liever je posters ophangen zonder lijst of zonder gaten in de muur? Met deze ideeën kom je zeker verder!

Posters ophangen zonder lijst maar met posterhangers met latjes

Een posterhanger met latjes is een leuk, creatief alternatief voor een lijst. Deze posterhanger bestaat uit twee houten latjes die tegen elkaar klemmen. Je klemt er de poster tussen zonder deze te beschadigen. Aan de binnenkant van deze latjes zit meestal een beschermlaag. Deze latjes kunnen alleen aan de bovenkant zitten maar ook zowel boven als beneden. Hierdoor blijft de poster mooi strak. Aan de bovenkant zit meestal een touwtje bevestigd wat je aan een spijker op kan hangen. Posters die je aan deze hanger ophangt krijgen al snel een vintage effect. Dit komt omdat de oude schoolplaten van vroeger ook zo werden opgehangen. Dit vintage effect kun je benadrukken door te kiezen voor een kunst poster of bijvoorbeeld een botanische print. Deze in combinatie met de hanger zijn nu heel erg populair!

poster bloem aan posterhanger met latjes

Benieuwd naar extra tips van onze stylist?

Onze stylist schreef een checklist met 20 direct toepasbare interieurtips. Download hem nu en pas de tips direct toe op je eigen interieur.