Foto op canvas, canvas schilderij, canvas poster en kunst op canvas online kopen

Met een canvas schilderij heb je een prachtige eye-catcher aan de muur! Een foto of print op canvas is door velen geliefd. Canvas is namelijk stevig, licht, makkelijk op te hangen en het is een echt kwaliteitsproduct met prachtige, levendige kleuren. Een canvas print is een afdruk op doek dat gespannen is op een stevig houten frame met spielatten. Je krijgt het item inclusief makkelijk ophangsysteem. Canvas heeft als materiaal een klassieke uitstraling en maakt van je wanddecoratie poster een echt schilderij. Een canvas poster schilderij heeft een dikker frame waardoor de print echt los van de muur komt. De canvas foto print op doek heeft een mat effect met kleurrijke kleuren, die van het doek af springen. Op zoek naar een stijlvol schilderij? Kies uit onze uitgebreide collectie en haal met een canvas schilderij je eigen stukje kunst in huis!

poster canvas veren
ophangsysteem poster canvas schilderij
schilderij poster canvas vooraanzicht

Hoe worden onze canvas schilderijen en posters geleverd?

We leveren onze canvas posters standaard met gratis ophangsysteem. Hiermee kun je de wanddecoratie makkelijk ophangen. Dit ophangsysteem bestaat uit een ijzeren houdertje dat al bevestigd zit aan de achterkant van het schilderij. Hiermee kun je de poster met een spijker direct tegen de muur aan hangen.

  • Afdruk op canvas doek, gespannen om houten frame van 2 cm dik.
  • Full color bedrukking met matte uitstraling.
  • Vormvast, stevig en duurzaam.
  • Afbeelding loopt door tot over de randen dus een deel van de print komt aan de zijkanten.
  • Print wordt geleverd met ophangsysteem (ijzeren houdertje).
  • Beschikbaar in verschillende formaten.

Omdat een houten frame een natuurlijk materiaal is kan het na verloop van tijd gaan verbuigen. Hierdoor kan het zijn dat de spanning van het doek afneemt en gaat vouwen of bobbelen. Dit is eenvoudig op te lossen door het canvas op te spannen met de bijgeleverde houtjes. Download hier de instructies voor het opspannen van canvas. 

Een canvas schilderij als wanddecoratie

Een print op canvas is een echte eyecatcher! Het materiaal geeft een kunst schilderij effect door het doek.
Mooie heldere kleuren en een ruimtelijk effect met diepte.
Kleurrijke foto’s komen extra goed uit op canvas. Denk hierbij aan de dieren, bloemen of natuur.
Prachtige kwaliteit, duurzaam en stevig.

Canvas schilderijen