Stel zelf je print samen: formaat, materiaal & ophangsysteem
Gratis verzending
Premium kwaliteit
Made with love
Stel zelf je print samen
Gratis verzending
Premium kwaliteit
Made with love
Menu
Nu tijdelijk 10% korting op alles! Gebruik de kortingscode "VOORJAAR10".

Inspiratie voor een gezellig zwart wit huis

Op zoek naar mooie posters voor aan de muur? Heb je veel kale muren of mis je net die finishing touch in je interieur? Posters zijn de ideale aankleding voor in huis. Je kunt ze gemakkelijk online bestellen, ze zijn eenvoudig op te hangen of neer te zetten en ze geven je interieur snel een andere look. Met posters kun je je interieur persoonlijk inrichten en creëer je dat thuisgevoel. En de keuze is zeer uitgebreid! Posters zijn er in alle soorten en maten. Dus ben jij op zoek naar mooie posters voor in huis? Lees dan gauw verder.


Mooie posters voor aan de muur met dieren als echte eyecatcher in huis

Dieren zijn onder de meeste mensen erg geliefd. Van huisdier tot wilde dieren; iedereen heeft wel iets met dieren. En ze zijn erg interessant om naar te kijken. Zo kun je nu een levensechte dieren poster aanschaffen met jouw favoriete dier. Bijvoorbeeld in kleur of zwart wit. En op een materiaal naar keuze. Bijvoorbeeld een zwart wit baviaan op aluminium.

  • Vanaf: 42,-
  • brullende leeuwen
    Exclusief
    Vanaf: 75,-
  • Vanaf: 32,-
  • Exclusief
    Vanaf: 35,-

Botanische posters brengen je huis tot leven

Alles draait om de kleur groen bij botanische posters. Planten, cactussen, vetplanten, palmbomen en bloemen; het hoort allemaal bij de botanische interieurtrend. Combineer mooie posters voor aan de muur met botanische prints eens met echte planten. In een handomdraai heb je je eigen urban jungle gecreëerd! Ga voor frisse bloemen of planten als mooie posters voor aan de muur.

  • Vanaf: 42,-
  • Vanaf: 42,-
  • Vanaf: 35,-
  • Vanaf: 35,-

Mooie posters voor aan de muur met teksten, quotes en uitspraken

Een persoonlijk interieur maak je met tekst posters. Je kunt namelijk precies die teksten kiezen die bij jou passen of die je aanspreken. Inspirerende teksten en quotes herinneren je er elke dag aan wat belangrijk is in het leven. Ga voor een mooie tekst over het leven, een positieve quote of een humoristische zin. Tekst posters zijn meestal in zwart wit en passen dus in elk interieur!

  • Vanaf: 32,-
  • Vanaf: 32,-
  • Vanaf: 32,-
  • Vanaf: 32,-

Geïnspireerd door deze mooie posters voor aan de muur?

We willen je nog een laatste tip geven! Bekijk ook eens de rest van de interieur posters van Sfeer aan de Muur! We hebben we een breed aanbod met mooie ontwerpen zoals foto posters, illustraties, sets en posters met tekst. Onze posters zijn verkrijgbaar op papier, dibond, aluminium en plexiglas. Met een print op een van onze luxe plaatmaterialen heb je een van de meest populaire wanddecoratie van nu. Wil jij een stijlvolle eyecatcher in huis? Bekijk dan onze online shop! Wil je ideeën opdoen van woonkamers met posters? Bekijk dan de foto’s hieronder of onze inspiratiepagina!