Heb jij nog een lege muur of kale wand en heb je geen idee wat ermee te doen? Tegenwoordig is er hele mooie wanddecoratie, zoals (ronde) schilderijen, posters en behang om je lege muur op te fleuren. Op zoek naar inspiratie voor jouw kale muur? Bekijk dan de 10 eyecatchers hieronder!

poster aap interieur

#1 Ronde schilderijen

Elk huis heeft wel een lege muur te vullen. Waarschijnlijk denk je meteen aan een standaard rechthoekig schilderij. Maar heb je ook wel eens gedacht aan een rond schilderij? Los of als set, ze worden steeds populairder. Ronde schilderijen zijn zeer modern en geven door hun vorm je interieur meer warmte. Ze doorbreken de rechte lijnen die meubels en muren vaak hebben. Ben jij op zoek naar originele wanddecoratie voor jouw lege muur? Een rond schilderij is een hele mooie oplossing voor een kale muur!

  • Exclusief
poster aap interieur

#2 Digital art

Je ziet ze steeds meer; de kleurrijke en gedetailleerde schilderijen met dieren, natuur of surrealistische elementen. Digital art is helemaal van nu. Deze photoshop techniek levert prachtige, unieke en opvallende beelden op. Heb jij een lege, kale, witte muur en wil je dat deze eruit springt? Dan is een digital art schilderij iets voor jou!

#3 Metalen wanddecoratie voor een industriële kale muur

Heb jij een lege muur met bijvoorbeeld een betonlook of een grijze kleur? Of heb je een industriële inrichting? Dan is metalen wanddecotatie een hele goede keuze! Deze prints op aluminium hebben een unieke uitstraling. Doordat de witte delen bij een al