Stel zelf je print samen: formaat, materiaal & ophangsysteem
Gratis verzending
Premium kwaliteit
Made with love
Stel zelf je print samen
Gratis verzending
Premium kwaliteit
Made with love
Menu

10 eyecatchers voor een lege muur!

Heb jij nog een lege muur of kale wand en heb je geen idee wat ermee te doen? Tegenwoordig is er hele mooie wanddecoratie, zoals (ronde) schilderijen, posters en behang om je lege muur op te fleuren. Op zoek naar inspiratie voor jouw kale muur? Bekijk dan de 10 eyecatchers hieronder!


#1 Ronde schilderijen

Elk huis heeft wel een lege muur te vullen. Waarschijnlijk denk je meteen aan een standaard rechthoekig schilderij. Maar heb je ook wel eens gedacht aan een rond schilderij? Los of als set, ze worden steeds populairder. Ronde schilderijen zijn zeer modern en geven door hun vorm je interieur meer warmte. Ze doorbreken de rechte lijnen die meubels en muren vaak hebben. Ben jij op zoek naar originele wanddecoratie voor jouw lege muur? Een rond schilderij is een hele mooie oplossing voor een kale muur!


#2 Digital art

Je ziet ze steeds meer; de kleurrijke en gedetailleerde schilderijen met dieren, natuur of surrealistische elementen. Digital art is helemaal van nu. Deze photoshop techniek levert prachtige, unieke en opvallende beelden op. Heb jij een lege, kale, witte muur en wil je dat deze eruit springt? Dan is een digital art schilderij iets voor jou!

#3 Metalen wanddecoratie voor een industriële kale muur

Heb jij een lege muur met bijvoorbeeld een betonlook of een grijze kleur? Of heb je een industriële inrichting? Dan is metalen wanddecotatie een hele goede keuze! Deze prints op aluminium hebben een unieke uitstraling. Doordat de witte delen bij een aluminium schilderij niet geprint worden zie je mooi de structuur van het materiaal door de print heen. Dit geeft een prachtige glans en een bijna 3D effect. Prachtig om een lege muur aan te kleden.

#4 Dieren schilderijen komen tot leven op jouw lege muur

Op zoek naar een levensechte eyecatcher voor aan de muur? Ga voor een levensgroot dieren schilderij! Dieren die nu erg populair zijn zijn leeuwen en schotse hooglanders. Een leeuw op groot formaat lijkt wel uit je kale muur te springen. Schotse hooglanders en leeuwen kun je op diverse materialen bestellen.


#5 Kunst aan de muur

Klassieke schilderijen horen niet meer alleen thuis in een museum. Tegenwoordig kun je je eigen mini-museum creëren door kunst reproducties aan je lege muur te hangen. Denk bijvoorbeeld een het bekende Melkmeisje, Meisje met de parel of Amandelbloesem van van Gogh. Of ga voor een mooi stilleven boven de bank zoals hierboven. Bestel je kunst schilderij eens op plexiglas. Dit geeft een waar galerij effect!


#6 Behang laat je kale muur verdwijnen

Op zoek naar iets groters dan een standaard schilderij? Bekijk dan eens de mogelijkheden voor behang! Er zijn inmiddels enorm veel soorten (foto)behang die je zelf kunt uitsnijden naar de maat van jouw kale muur. Zo kun je die lege muur van top tot teen bedekken!


#7 XXL schilderijen

Groot, groter, grootst. Is behang voor jou toch net iets te groot maar wil je wel (een groot deel van) je lege muur bedekken? Ga dan voor een XXL schilderij. Deze zijn bijvo0rbeeld te bestellen in het formaat 100×150 cm. Zo heb je jouw kale muur bedekt maar hou je toch nog wat lucht over.


#8 Kleurrijke wanddecoratie voor jouw witte muur

Om een witte, lege muur op te fleuren hoef je eigenlijk alleen maar wat kleur toe te voegen. Of juist heel veel kleur! Een kleurrijk schilderij brengt jouw muur tot leven en maakt van elke saaie ruimte een eyecatcher!


#9 Driedelige wereldkaarten voor een brede, lege muur

Ben jij fan van reizen of ben je avontuurlijk ingesteld? Laat dit zien met een mooie wereldkaart! Bijvoorbeeld met een driedelige set, uitgevoerd in waterverf. Deze wereldkaart is verdeeld over drie delen maar vormt samen een eenheid. Heb je een kale muur die ook nog eens erg breed is? Dan is een drieluik mooie aankleding hiervoor.


#10 Vintage schilderij voor lege muur

Het mixen van oud en nieuw is helemaal in. Vintage prints zie je tegenwoordig erg veel. Denk aan oude schoolplaten, stillevens en vintage illustraties, zoals deze olifant. Maar ook klassieke grafische prints en vintage foto’s. Deze vintage schilderijen zijn een leuke aanvulling voor een lege muur.

Een eyecatcher voor jouw lege muur kopen?

Bekijk dan de schilderijen, posters, behang en andere wanddecoratie van Sfeer aan de Muur! Wij hebben een uitgebreide collectie met prints die op allerlei materialen af te drukken zijn. Daarnaast kies je ook nog eens zelf het formaat en ophangsysteem. Zo hebben we papier, dibond, forex, canvas, aluminium, akoestisch paneel en plexiglas. Daarnaast hebben we ook ronde schilderijen, tuinschilderijen en behang. Bekijk de collectie en stel een eyecatcher voor jouw lege muur of kale wand samen!