Stel zelf je print samen: formaat, materiaal & ophangsysteem
Gratis verzending
Premium kwaliteit
Made with love
Stel zelf je print samen
Gratis verzending
Premium kwaliteit
Made with love
Menu
Nu tijdelijk 10% korting op alles! Gebruik de kortingscode "MEIVAKANTIE10".

Hoe maak ik een account aan?

Ga op onze site naar ‘mijn account’ en registreer een nieuw account als verkoper. Vul je gegevens in. Nadat je account is geactiveerd kun je werk uploaden. Als je een account hebt aangemaakt, heb je met jouw aanmeldingsgegevens eenvoudig toegang tot je eigen dashboard. In je dashboard kan je heel gemakkelijk je shop vullen, beheren en wijzigen.

Wat kan ik waar vinden in mijn dashboard?

DashboardHier zie je in hoeverre je je profiel al hebt ingevuld. Een zorgvuldig ingevuld profiel zal sneller verkopen. Ook zie je hier een overzicht van je openstaande verdiensten, het totale bedrag dat is verkocht, je pageviews en het aantal bestellingen. In de grafiek rechts staan deze gegevens ook weergegeven. Ook zie je gedetailleerde informatie over bestellingen van jouw werk en de status daarvan. In je dashboard verschijnen ook meldingen vanuit Sfeer aan de Muur. Bijvoorbeeld als we een vraag hebben of als er iets is veranderd. Deze staan in het vakje ‘laatste meldingen’. Als laatste kun je zien hoeveel werken je in je shop hebt staan en wat de status is van aangeleverde werken. ProductenOp deze pagina zie je al […]

De link van jouw shop

We maken automatisch een link aan voor je shop. Dit doen we op basis van je ingevulde winkelnaam. De link van jouw shop wordt: www.sfeeraandemuur.nl/winkel/jouw-winkel/. Je kan de link niet meer aanpassen nadat je een shop hebt aangemaakt. Gebruik de link om je winkel met iedereen te delen.

Hoe verwijder ik mijn account?

We zouden het jammer vinden als je besluit om je account te verwijderen maar dit kan natuurlijk voorkomen. Stuur een mail naar [email protected] en geef aan dat je je account wil verwijderen. Je ontvangt daarna zo snel mogelijk een bevestiging. Wanneer je je account verwijderd zullen je gegevens uit onze database verwijderd worden. Als je werk uit je dashboard verwijderd zal het niet meer verkocht worden (tenzij het zich al in een bestelproces bevind).