Stel zelf je print samen: formaat, materiaal & ophangsysteem
Gratis verzending
Premium kwaliteit
Made with love
Stel zelf je print samen
Gratis verzending
Premium kwaliteit
Made with love
Menu
Nu tijdelijk 10% korting op alles! Gebruik de kortingscode "MEIVAKANTIE10".

Aan welke eisen moet mijn foto voldoen

Het belangrijkste is dat je foto’s van goede kwaliteit zijn. Dit checken wij ook nog even als we je foto hebben ontvangen. Let op het volgende:

Welk materiaal, formaat en ophangsysteem kan ik het beste kiezen?

Dit is helemaal afhankelijk van jouw ruimte, stijl en wat je mooi vindt! Je kunt meer informatie over onze materialen, formaten en ophangsystemen vinden op de volgende pagina’s:

Wat zijn de kosten voor een eigen afdruk?

De kosten voor een eigen afdruk zijn helemaal afhankelijk van de samenstelling die je kiest. Stuur een mail naar [email protected] met de foto, het formaat, materiaal en gewenste ophangsysteem, dan sturen wij je een factuur met een specifieke prijs. Na akkoord en betaling hiervan zetten wij je kunstwerk in productie. De prijzen komen overeen met die van onze eigen werken.

Ik wil een optie die niet op de site staat. Kan dit?

Neem hiervoor contact met ons op via [email protected]. Er is vaak meer mogelijk dan op de site te vinden is. We helpen je graag verder!

Overige vragen

Heb je andere vragen over het laten afdrukken van een eigen foto? Neem contact met ons op via [email protected] of vul onderstaande formulier in. Dan helpen we je verder!

In wel prijsniveau moet ik mijn werk indelen?

Om een geschikte prijs te bepalen voor elk werk werken we met 3 prijsniveaus. Werken in niveau 1 krijgen de laagste prijs en werken in niveau 3 de hoogste. Je bepaalt zelf in welk niveau je je werken indeelt. Een prijsniveau kun je bepalen aan de hand van hoe uniek, mooi een werk is of hoeveel werk er in zit. Een eenvoudige poster met een tekst op een wit vlak valt bijvoorbeeld in prijsniveau 1. Een prachtige fotobewerking van een leeuw valt bijvoorbeeld in prijsniveau 3. Logischerwijs kost een dergelijk werk meer. Hoe hoger het prijsniveau, hoe meer je kunt verdienen. Maar zorg er wel voor dat je een realistisch niveau kiest. Als je voor een te hoog prijsniveau kiest […]

Hoeveel kan ik verdienen?

Iedere verkoper krijgt over een werk 25% commissie. Hoeveel je uiteindelijk verdient is afhankelijk van een aantal factoren waaronder het materiaal en formaat dat verkocht is, maar ook het prijsniveau waarin je werk is ingedeeld. We werken met 3 prijsniveaus die je zelf aan elk werk kan toewijzen. Hoe hoger het prijsniveau, hoe meer je kunt verdienen. Zorg er echter wel voor dat je voor elk werk een realistisch prijsniveau kiest. Hierover lees je meer bij de vraag: ‘in welk prijsniveau moet ik mijn werk indelen?’. Naast de prijsniveaus hebben we voor alle productsamenstellingen (formaat en materiaal) basisprijzen. Een groot formaat werk heeft uiteraard een hogere prijs dan een klein formaat. Ook is het ene materiaal kostbaarder dan het andere. […]

Wanneer ga ik verkopen?

Je kunt binnen een paar dagen je eerste verkoop hebben maar ook na een aantal maanden. We hebben een uitgebreide collectie en elke klant heeft zijn eigen smaak en is op zoek naar iets anders. Wanneer jij iets gaat verkopen is dus moeilijk te zeggen. Geef het de tijd!

Hoe kan ik werken aanleveren?

Om een nieuw product aan te maken ga je in je dashboard naar ‘producten’ en kies je voor ‘voeg nieuw product toe’. Vervolgens vul je alle gegevens compleet en zorgvuldig in. In de informatie hieronder lees je alles over het invullen van deze gegevens. In het gestreept vak upload je je hoge resolutie bestand. Als je hiermee klaar bent klik je op ‘maak product aan’. Je werk wordt nu bij ons aangeboden ter controle. Wanneer je bestand is goedgekeurd krijg je hierover een melding en wordt dit zichtbaar in je dashboard. Je werk is vanaf dan in onze webshop te koop.

Welke gegevens moet ik invullen wanneer ik nieuw werk ga aanmaken?

ProductnaamKies een titel voor je werk. Dit is de titel die in de webshop verschijnt onder je werk. Belangrijk hier is dat je een titel kiest die duidelijk verwoord wat jouw werk inhoudt. Kies voor woorden waar mensen op zouden kunnen zoeken in de zoekbalk. Een foto van een brullende leeuw geef je bijvoorbeeld de titel ‘zwart wit brullende leeuw’. Iemand die hier naar op zoek is zal zoeken op ‘brullende leeuw’ en komt dan bij jouw werk terecht. De titel mag niet te lang zijn maar moet wel uitgebreid beschrijven waar je werk over gaat. Verder moet de titel uniek zijn (zodat er geen twee producten zijn met dezelfde naam) en niet te algemeen. Gebruik daarom bij voorkeur 3 […]