Stel zelf je print samen: formaat, materiaal & ophangsysteem
Gratis verzending
Premium kwaliteit
Made with love
Stel zelf je print samen
Gratis verzending
Premium kwaliteit
Made with love
Menu

Dashboard
Hier zie je in hoeverre je je profiel al hebt ingevuld. Een zorgvuldig ingevuld profiel zal sneller verkopen. Ook zie je hier een overzicht van je openstaande verdiensten, het totale bedrag dat is verkocht, je pageviews en het aantal bestellingen. In de grafiek rechts staan deze gegevens ook weergegeven. Ook zie je gedetailleerde informatie over bestellingen van jouw werk en de status daarvan. In je dashboard verschijnen ook meldingen vanuit Sfeer aan de Muur. Bijvoorbeeld als we een vraag hebben of als er iets is veranderd. Deze staan in het vakje ‘laatste meldingen’. Als laatste kun je zien hoeveel werken je in je shop hebt staan en wat de status is van aangeleverde werken.

Producten
Op deze pagina zie je al je ingestuurde werken, inclusief de status hiervan. Je ziet hier ook specifiek welk werk wat opgebracht heeft en hoeveel het bekeken is. Ook kun je hier een nieuw werk aanleveren. Klik hiervoor op ‘voeg nieuw product toe’.

Bestellingen
Onder het kopje ‘bestellingen’ vind je welke van jouw werken besteld zijn.

Rapportages
Rapportages geeft je een uitgebreider overzicht met statistieken van je verkochte werken.

Saldo & uitbetalingen
Hier vind je het openstaande bedrag dat je verdient hebt. Hier kun je ook een uitbetaalverzoek indienen.

Instellingen
In de instellingen kun je jouw pagina invullen. Zorg dat je pagina zo ver mogelijk en zorgvuldig mogelijk ingevuld is. Je kiest hier onder andere een profielfoto, banner en winkelnaam. Vul hier ook je eigen gegevens in zoals adres en telefoonnummer. Je kunt hier ook een biografie schrijven. Bijvoorbeeld over wat jij voor kunstenaar bent, je stijl en waar je expertise ligt. Om je verdiensten uit te kunnen betalen hebben we je bankgegevens nodig. Vul deze in bij ‘betaling’.