Wanddecoratie kantoor of posters en kunst voor je bedrijf

Wanddecoratie kantoor is onmisbaar in een kantoor. Je kantoor, bedrijfspand of vergaderruimte is de plek waar je werknemers productief moeten kunnen werken. Maar ook de plek waar je klanten ontvangt. Uitstraling, sfeer en stijl zijn zeer bevorderlijk hiervoor. Een fijne, gezellige werkplek zorgt voor een productieve werknemer. De wanddecoratie aan de muur bepaald mede welke uitstraling jij als bedrijf wil hebben. Zo laat jij aan je klant zien wie je bent en waar je voor staat. Het is het gezicht en de identiteit van je bedrijf. Een mooi bedrijfspand of kantoor straalt waarde uit. Met een stijlvol bedrijfspand maak je een onuitwisbare indruk. En een eerste indruk maak je maar één keer!

Met wanddecoratie kantoor posters kun je je eigen verhaal vertellen. Tussen de grote collectie met unieke posters van Sfeer aan de Muur vind je altijd posters die passen bij jouw verhaal en identiteit. We hebben voor elk bedrijf, kantoor of pand unieke, stijlvolle wanddecoratie posters. Met onze posters kun je kale muren van bijvoorbeeld gangen, kantoren en hallen versieren en aankleden. Onze ontwerpen zijn verkrijgbaar op papier, dibond, aluminium en plexiglas. Daarnaast kies je zelf welk formaat je wil. Zo hebben we grote formaten voor grote lege muren, speciaal voor bedrijven. Kan jouw bedrijfsinterieur wel wat stijlvoller? Heb je veel lege muren, vind je het interieur saai of ben je gewoon toe aan een nieuwe look? Kijk eens naar interieurposters en wanddecoratie kantoor. Hiermee geef je je kantoor of pand meteen meer stijl en sfeer!

poster schotse hooglander dibond
poster gouden bladeren plexiglas groot

Kunst en wanddecoratie kantoor & bedrijfspand

In onze collectie vind je een breed aanbod aan posters in verschillende stijlen. Voor elke stijl bedrijf of kantoor is er iets te vinden. Ons aanbod bestaat onder meer uit tekstposters, foto posters, illustratie posters en postersets. Om posters te vinden bij een specifieke identiteit, stijl of uitstraling hebben we onze posters ook ingedeeld in interieurstijlen. Zo vind je snel de aankleding passend bij jouw bedrijfsstijl of smaak. Onze interieurstijlen zijn: zwart-wit posters, botanische posters, kinderposters, dierenposters, natuurposters, fashionposters, landelijke posters, seizoensposters, travelposters, boho posters, kunst posters, vintage posters, industriële posters, minimalistische posters, stedenposters.

Kunst & wanddecoratie kantoor passend bij jouw branche, stijl en smaak

Elke onderneming is anders en vraagt om speciale wanddecoratie. De aankleding van je kantoor, muur, hal of gang moet passen bij je identiteit. Voor een stoer, industrieel of mannelijk bedrijf hebben we bijvoorbeeld levensechte dieren posters. Die zijn op groot formaat en gedrukt op een van onze luxe materialen (dibond, aluminium of plexiglas) een echte eyecatcher aan de muur. Denk aan een imposante leeuw met wilde manen. Voor bedrijven in de creatieve branche hebben we diverse kunst posters. Bijvoorbeeld vintage posters of klassieke posters met een artistieke uitstraling. Op papier of plexiglas hebben deze prints een ware museum-galerij uitstraling. Voor vrouwelijke bedrijven of kledingwinkels hebben we fotokunst met bijvoorbeeld zwart wit foto’s met modieuze, poserende vrouwen. Voor tuincentra hebben we botanische prints en voor reisbureaus travel posters.

Uiteraard hebben we ook ‘neutrale’ werken met natuur, bloemen, landschappen, architectuur, wereldkaarten en skylines. Deze zijn perfect om een witte neutrale gang of hal aan te kleden. Jouw kantoor kan niet zonder aankleding van Sfeer aan de Muur!

Wanddecoratie kantoor kopen

Groot formaat wanddecoratie kantoor & posters op papier, dibond, plexiglas en aluminium

Bij Sfeer aan de Muur hebben we voor elke grote of kleine lege muur aankleding. Je kunt het formaat van de poster namelijk zelf kiezen. Onze formaten lopen van 20×30 cm tot 70×105 cm. Een grotere ruimte kun je dus aankleden met een of meerdere xxl prints. Je kunt ook kiezen voor een collage met meerdere kleine posters. Deze collage kun je zo groot en uitgebreid maken als je wil. Ook het materiaal kies je zelf. Zo zijn onze posters verkrijgbaar op papier, dibond, plexiglas en aluminium. Met een van deze materialen heb je gegarandeerd een eyecatcher aan de muur!

Metalen wanddecoratie kantoor voor een stoere, opvallende uitstraling

Voor een industriële sfeer kantoor hebben we allerlei metalen wanddecoratie. Ga bijvoorbeeld voor een stoere zwart wit leeuw poster op aluminium voor boven het bureau. Of een zwart wit foto poster met een ballet danseres voor op de gang. Onze materialen aluminium, dibond en plexiglas passen perfect bij een industrieel interieur. Onze luxe materialen worden geleverd met roestvrije afstandhouders. Deze houders hebben een stoere uitstraling en samen met de plaat een strak effect. Je kunt de posters zo makkelijk aan de muur bevestigen.

Industriële poster kopen
poster baviaan aap zwart wit
poster bruine struik bloem

Tijd om poster of wanddecoratie kantoor te kopen!

  • Muurposters zijn snel en gemakkelijk op te hangen.
  • Ze geven je ruimte instant een stijlvolle look en meer sfeer.
  • Posters zijn duurzaam en relatief goedkoop dus je kunt ze zo nu en dan ook nog eens vervangen als je toe bent aan iets nieuws.
  • Het assortiment is breed dus er is altijd wat te vinden, ongeacht je smaak of interieurstijl.
  • Je kunt er alle kanten mee op! Hang bijvoorbeeld een poster op boven de bank of zet er een neer op de eettafel, kast of grond.
  • Posters zijn zeer geschikt om te combineren. Creëer bijvoorbeeld een mooie posterwand met posters met dezelfde kleur.

Doe inspiratie op voor je bedrijf

Poster kantoor kopen

Speciale wensen?

Mocht je speciale wensen hebben in formaten wanddecoratie of je wil een groot aantal bestellen? Neem gerust even contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden.