Bepaalde ruimtes, bijvoorbeeld met een hoog plafond of een groot oppervlak, hebben vaak last van slechte akoestiek. Galm kan vermoeiend en afleidend zijn en ook zorgen voor onduidelijke communicatie. Gelukkig is hier een hele goede oplossing voor: akoestische panelen! Met een akoestisch schilderij kun je de akoestiek in een ruimte verbeteren en heb je ook nog eens mooie en sfeervolle aankleding voor de muur. Akoestische panelen zijn geschikt voor zowel woonhuizen als zakelijke ruimtes (kantoren, gangen en hallen). Wil jij ook de akoestiek verbeteren van jouw ruimte? Lees dan gauw verder.

poster leeuw aluminium interieur

De akoestiek verbeteren én een sfeervolle ruimte

Akoestische panelen bestaan uit een geprinte stof die verlijmd is met akoestische materiaal. Dit materiaal zit vast in een aluminium frame van 3cm dik. De stof van het akoestisch schilderij bestaat uit meerdere lagen. De toplaag blijft open voor geluidsabsorptie. De tussenlaag van het akoestisch paneel dempt de middentonen en het akoestisch materiaal absorbeert de rest van de geluidsgolven. Het akoestische materiaal bestaat uit katoenvezels en gerecyclede spijkerbroeken. De combinatie van al deze materialen zorgt ervoor dat het akoestisch schilderij een hoge geluidsabsorptie heeft waarmee je de akoestiek kan verbeteren.

 

Bestel een akoestisch schilderij en verbeter de akoestiek van jouw ruimte

De akoestiek verbeteren van jouw ruimte? Bekijk de collectie met akoestische schilderijen van Sfeer aan de Muur. In onze uitgebreide collectie zijn allerlei akoestische panelen te vinden met verschillende ontwerpen. Bijvoorbeeld met dieren, mensen, skylines, landschappen, natuur, stranden, bloemen en meer. Een akoestisch paneel is bij ons zo te personaliseren dat hij perfect past bij jouw interieur. Je kiest namelijk zelf de print en het formaat. Zo kun je in elke ruimte de akoestiek verbeteren. Een akoestisch paneel is functioneel en stijlvol.

Lees alles over onze akoestische panelen

poster aap interieur

Akoestische panelen

  • Exclusief