Stel zelf je print samen: formaat, materiaal & ophangsysteem
Gratis verzending
Premium kwaliteit
Made with love
Stel zelf je print samen
Gratis verzending
Premium kwaliteit
Made with love
Menu

Metalen muurdecoratie & wanddecoratie 

Ben je op zoek naar een stoere wanddecoratie met een industrieel effect? Dan is metalen wanddecoratie of muurdecoratie van metaal een goede keuze! Bij Sfeer aan de Muur hebben we een breed aanbod aan werken die allemaal als metalen schilderij te bestellen zijn. Een metalen schilderij heeft een aluminium effect en een textuur die door de foto naar voren komt. Unieke kunst voor een woonkamer, slaapkamer of zakelijke ruimte. Bekijk hieronder onze collectie of lees meer over onze metalen schilderijen!

materiaal aluminium
leeuwen set alluminium woonkamer
schilderijen leeuwen, metalen wanddecoratie

Metalen schilderijen

slaapkamer schilderij met vos als metalen wanddecoratie
schilderij met landschap in vakantiehuis als metalen wanddecoratie

Een industriële look met een schilderij van metaal

Metalen wanddecoratie en muurdecoratie zijn een ideale aanvulling op een industrieel interieur. Er zijn verschillende soorten metalen decoratie voor aan de muur. De populairste is misschien wel het metalen schilderij. Hierbij wordt een print van jouw keuze geprint op een aluminium plaat. Dit heeft een stoer, metalen en strak effect. Prachtig voor aan de muur en heel erg passend in een industriële stijl. Metalen schilderijen zijn zeker niet alleen geschikt voor woonkamers en slaapkamers. Denk ook eens aan industriële kantoren, panden, cafés of restaurants.

Wanddecoratie van metaal voor de woonkamer

De industriële stijl heeft de laatste tijd een flinke vlucht genomen. Om jouw industriële interieur verder af te maken kan metalen wanddecoratie of muurdecoratie wonderen doen in de woonkamer. Bij Sfeer aan de Muur hebben we een grote collectie met allerlei foto’sillustratiesteksten die geprint kunnen worden op aluminium als metalen schilderij voor bijvoorbeeld de woonkamerslaapkamer of andere ruimte, Je kunt zelf je metalen wanddecoratie/muurdecoratie schilderij samenstellen. Kies een ontwerp, formaat en het materiaal aluminium en je hebt je eigen muurdecoratie van metaal. Een tip zijn onze groot formaat metalen schilderijen. Onze formaten lopen van 20x30cm tot zelfs 100x150cm! Met zo’n grote metalen plaat aan de muur heb je een echte eyecatcher in huis. Een aluminium plaat verdient natuurlijk een mooie plaats in de ruimte. Kies voor een plaats waar veel lichtinval is. Hier komt het effect van het aluminium extra naar voren.

Wanddecoratie metaal of muurdecoratie metaal kopen?

Metalen muurdecoratie, een aluminium foto, of een metalen schilderij heeft een stoere, industriële look. Perfect voor een industrieel interieur! Heb jij net een nieuw huis of ben je toe aan wat vernieuwing in je woonkamer, slaapkamer of zakelijke ruimte? Koop dan een metaal schilderij voor aan de muur. Deze bijzondere print op aluminium plaat bestel je makkelijk en snel bij Sfeer aan de Muur. Uit onze grote collectie met prints kies je zelf de print die je mooi vind. Naast metalen aluminium schilderijen hebben we ook andere materialen: papier, canvas, dibond, plexiglas, forex, akoestisch paneel, tuinschilderijen, ronde schilderijen en behang. Daarnaast bepaal je ook zelf het formaat. Zo kun je jouw unieke eyecatcher zelf samenstellen. Jouw wanddecoratie metaal, muurposters en muurdecoratie metaal koop je bij Sfeer aan de Muur!