Stel zelf je print samen: formaat, materiaal & ophangsysteem
Gratis verzending
Premium kwaliteit
Made with love
Stel zelf je print samen
Gratis verzending
Premium kwaliteit
Made with love
Menu

Abstracte foto’s als wanddecoratie

Abstracte foto’s zijn foto’s zonder specifiek of herkenbaar onderwerp. Deze foto’s zijn vaak opgebouwd uit onduidelijke vormen en lijnen of een close-up. Het is een richting binnen de moderne kunst waar afbeeldingen niet naar de realiteit of herkenbaar worden weergegeven. Abstracte foto’s zijn tijdloos en verfrissend. Je blijft er uren naar kijken. Daarom zijn deze foto’s perfect als wanddecoratie. Met een abstracte foto poster kun je je moderne of klassieke interieur stijlvol aankleden. Laat je inspireren en bekijk de voorbeelden hieronder!


Abstracte foto’s voor aan de muur

Abstracte foto posters zijn prints met patronen en vormen zonder duidelijk onderwerp of bijvoorbeeld als close-up. Het is een samenspel van kleuren en vormen. Abstracte posters zijn er in allerlei soorten en geven een mooi contrast aan de muur. Bij Sfeer aan de Muur vind je allerlei mooie abstracte foto posters. Bijvoorbeeld van natuur, bloemen en planten. Of van natuursteen, bladeren, zeeën of dieren. Naast organische vormen hebben we ook posters met strakke lijnen. Abstracte kunst is geschikt voor ieder interieur maar zal vooral erg mooi staan in de woonkamer of slaapkamer van een modern interieur. Maar je kunt er ook je hal, kantoor of wachtkamer mee aankleden. Abstracte posters raken nooit uit de mode!

Benieuwd naar extra tips van onze stylist?

Onze stylist schreef een checklist met 20 direct toepasbare interieurtips. Download hem nu en pas de tips direct toe op je eigen interieur.

Abstracte foto’s op papier, dibond, canvas, forex, aluminium of plexiglas

Abstracte foto’s zijn prachtige aankleding voor in huis. Je kunt ze op verschillende manieren tentoonstellen. Bijvoorbeeld geprint op premium papier voor een foto effect. Of op dibond voor een meer strak uitvoering. Wij raden voor abstracte (kunst) posters plexiglas aan. Met plexiglas krijgt je abstracte poster namelijk een museum waardige uitstraling. Met plexiglas kunst heb je een waar kunstitem aan de muur. Het glanzende materiaal geeft het ontwerp een galerij-effect. Zo lijkt jouw foto wel een museum stuk.

Abstracte foto’s als poster kopen?

Onze abstracte foto’s zijn verkrijgbaar op verschillende materialen en in verschillende formaten. Je kiest zelf je ontwerp, formaat en materiaal. Je kunt een poster op een van deze materialen eenvoudig en strak ophangen. Abstracte foto posters blijven lang interessant om naar te kijken en gaan niet snel vervelen. Kies uit een van onze abstracte posters een print die past bij jouw interieurkleuren, meubels, stijl of persoonlijkheid. Via onze site kun je heel eenvoudig abstracte foto’s in de vorm van een abstracte poster kopen.

Abstracte foto posters

  • Vanaf: 35,-
  • Vanaf: 42,-
  • Vanaf: 42,-
  • Vanaf: 35,-