Stel zelf je print samen: formaat, materiaal & ophangsysteem
Gratis verzending
Premium kwaliteit
Made with love
Stel zelf je print samen
Gratis verzending
Premium kwaliteit
Made with love
Menu

Stijlvolle kunstwerken & schilderijen in diverse formaten

Ben jij op zoek naar een sfeervol kunstwerk of schilderij? Zoek niet verder! Sfeer aan de Muur heeft een grote collectie met unieke werken voor aan de muur. Al onze werken zijn verkrijgbaar in verschillende formaten en op diverse materialen. Ga jij voor een kunstwerk op papier, canvas, plexiglas of een van onze andere luxe materialen? Een kunstwerk koop je bij Sfeer aan de Muur!

kunstwerk amandelbloesem in een woonkamer
goedkoop abstract kunstwerk schilderij aan de muur in een woonkamer
kunstwerk schilderij met jungle aap in de woonkamer boven de bank

Kunstwerken

kunstwerk schilderij met klassiek stilleven in een woonkamer
kunstwerk schilderij met zwart wit palm

Kunstwerk schilderijen met de mooiste prints

In de collectie van Sfeer aan de Muur staat een groot aantal verschillende ontwerpen. Ben jij op zoek naar een kunstwerk schilderij met een mooie foto? Of wil je liever digital art of een vintage illustratie? Bij ons vind je het allemaal. Naast fotografie hebben we namelijk ook grafische illustraties, typografie en sets. Bij een klassiek kunstwerk of schilderij denk je al snel aan een schildering van een van de Hollandse meesters of een stilleven. Bekijk hiervoor onze kunst categorie. Hierin staan de mooiste kunst reproducties van schilderijen van bijvoorbeeld het Rijksmuseum. Prachtige kunstwerk schilderijen met bloemen, dieren of natuur.

Kunstwerken voor in de woonkamer, slaapkamer of keuken

Onze kunstwerk schilderijen zijn geschikt voor iedere interieurstijl. Zo hebben we klassieke museum werken maar ook moderne werken in minimalistische stijl of zwart wit. Met een kunstwerk aan de muur kun je elke kamer in huis versieren. De ruimtes waar we vaak komen in huis zijn voornamelijk de woonkamer, keuken en slaapkamer. Hier kan een groot kunstwerk de ruimte meer stijl geven. In de woonkamer kan je bijvoorbeeld een kunstwerk schilderij boven de bank aan de muur hangen. In de slaapkamer heb je vaak veel lege muren. Maar ook deze ruimte kun je sfeer geven en een stijlvolle uitstraling met een kunstwerk aan de muur. De keuken wordt vaak vergeten maar kan vaak ook nog wel wat aankleding gebruiken. Met een kunstwerk aan de muur is je huis compleet!

Kunstwerk kopen bij Sfeer aan de Muur

Een kunstwerk koop je bij Sfeer aan de Muur. Wij hebben een grote collectie met ontwerpen die je kunt bestellen als kunstwerk. Daarnaast bieden wij alle prints aan in verschillende formaten en op diverse materialen. De materialen die wij hebben zijn papieren poster (optioneel ingelijst)canvas, dibondaluminiumplexiglas, forex, akoestisch paneeltuinschilderijen, ronde schilderijen en behang. Elk materiaal heeft andere eigenschappen en geeft je kunstwerk een andere uitstraling.  Stel zelf je eigen schilderij samen en koop een persoonlijk kunstwerk voor aan de muur!