Stel zelf je print samen: formaat, materiaal & ophangsysteem
Gratis verzending
Premium kwaliteit
Made with love
Stel zelf je print samen
Gratis verzending
Premium kwaliteit
Made with love
Menu

Grote schilderijen en wandvullend behang kopen

Ben je op zoek naar grote schilderijen of wanddecoratie voor aan de muur? Ga voor een wandvullend formaat schilderij of behang! Een groot schilderij of behang is een eyecatcher en creëert meteen een hele nieuwe sfeer in huis. Alle werken uit onze collectie zijn te bestellen op groot formaat, bijvoorbeeld 100x150cm. Of ga voor een wandvullend behang en bepaal zelf het formaat. Bekijk onze collectie en bestel jouw favoriete werk op groot formaat!

grote schilderijen met leeuwen in een woonkamer
groot formaat plexiglas schilderij met olifant in een hal
wandvullend behang van een stilleven aan een woonkamer muur

Groot formaat werken

 • Zwartbladige bladeren

  Vanaf: 42,-
 • Zwart luipaard

  Vanaf: 42,-
 • De 3 musketiers

  Vanaf: 42,-
 • De 3 musketiers

  Vanaf: 42,-
 • Wijn 001 Bw

  Vanaf: 42,-
 • Wijn 002

  Vanaf: 42,-
 • Wijn 001

  Vanaf: 42,-
 • Wijn 002 Z&W

  Vanaf: 42,-
 • Exclusief
 • Exclusief
 • Exclusief
 • Exclusief
 • Kolibrie explosie

  Vanaf: 42,-
 • Magische flamingo

  Vanaf: 42,-
 • Relaxende capibara

  Vanaf: 35,-
wandvullend behang met een vogel aan een slaapkamer muur achter het bed
groot schilderij van een klassieke wereldkaart aan een slaapkamer muur

Grote schilderijen en posters bestellen

Grote schilderijen zijn perfect voor ieder interieur dat nét om wat extra’s vraagt. Een groot schilderij valt op en springt eruit. Het is een kunstwerk dat opvalt en waar meteen de aandacht naartoe gaat. Met een groot formaat schilderij heb je meteen een heel andere sfeer in huis. Xxl schilderij en posters blijven interessant om naar te kijken. Er is altijd wel weer een nieuw detail in de print te ontdekken. Wanneer je een grote witte muur hebt of een minimalistische inrichting is een xxl schilderij de perfecte aanvulling op je interieur. Met een groot schilderij creëer je al een heel ander effect in huis. Bij Sfeer aan de Muur bieden we onze prints in meerdere grote formaten aan. Bijvoorbeeld in 60x90cm, 50x75cm en zelfs 100x150cm!

Grote muurdecoratie/wanddecoratie in de vorm van xxl schilderijen

Naast het bestellen van één groot schilderij kun je ook eens kijken naar meerdere kleine prints, die samen een set vormen. Bekijk onze set pagina voor allerlei poster en schilderijen sets die al vooraf door onze stylist zijn samengesteld. Deze sets bestaan uit 2 of meer prints die samen een eenheid vormen. Bijvoorbeeld een tweeluik of drieluik. Deze sets zijn ook op de grote xxl formaten te bestellen. Stel je liever zelf je set samen? Bekijk dan eens onze fotowand/collage collectie. Deze losse prints kun je samenvoegen tot elke combinatie. Bijvoorbeeld met het thema jungle. Dan kies je voor verschillende jungle prints met bijvoorbeeld aap, monstera en vlinders. Deze bestel je in diverse formaten waardoor je een speels geheel krijgt aan de muur. Ook met grote wanddecoratie sets en grote muurdecoratie kun je een grote ruimte een prachtige sfeer geven.

Grote schilderijen kopen online

Onze grote muurdecoratie, posters en grote schilderijen koop je gemakkelijk online in onze webshop. Tussen al onze xxl schilderijen is er altijd wel een te vinden die bij jouw interieur past. Naast het formaat kies je ook zelf de print, het materiaal en het ophangsysteem. Zo hebben wij grote schilderijen op papieren poster (optioneel ingelijst)canvas, dibondaluminiumplexiglas, forex, akoestisch paneeltuinschilderijen, ronde schilderijen en behang. Bekijk nu onze collectie en stel jouw eigen xxl schilderij samen! Groot formaat schilderijen en posters bestel je online bij Sfeer aan de Muur.