poster zwart wit

Zwart wit posters

Een poster in huis kan je interieur net dat ene woonaccessoire geven dat het nodig heeft. Een zwart wit poster is dan een goede keus. Zwart wit posters passen in elk interieur doordat het een tijdloze eyecatcher is die niet buiten het kleurenpallet uit springt. Zwart wit foto’s zijn al jaren populaire wanddecoratie. Zeker nu Scandinavisch interieur helemaal trending is neemt de vraag naar zwart wit posters enorm toe. Bij Sfeer aan de Muur hebben we een breed assortiment aan zwart wit posters variërend van zwart wit fotoposters, zwart wit illustratie posters, zwart wit tekst posters en zelf zwart wit postersets. Wat je smaak ook is wij hebben een dé zwart wit poster die je zoekt!

poster neushoorn zwart wit

Zwart wit posters voor in elke kamer

Of je nu op zoek bent naar een poster voor de huiskamer, slaapkamer, hal, kinderkamer of woonkamer, zwart wit past altijd in het interieur. Hang bijvoorbeeld een groot portret van een luipaard of neushoorn boven de bank in de woonkamer. Of kies juist voor een zwart wit fotowand in de slaapkamer. Door contrasten en bijvoorbeeld een tekst poster te combineren met een zwart wit fotoposter kun je een hele eigen sfeer neerzetten.

Een zwart wit poster als wanddecoratie in huis

Woonaccessoires zijn immens populair. Ze bepalen de sfeer van het interieur. Er zijn natuurlijk allerlei soorten woonaccessoires maar een goede wanddecoratie mag niet ontbreken. Een zwart wit poster kan die kale muur opbreken en juist extra sfeer geven. Door bijvoorbeeld een plank tegen de muur te hangen en daar een collectie posters op te zetten kleed je je interieur aan. Zo wordt die saaie muur ineens een stuk leuker om naar te kijken!

Bekijk onze zwart wit collectie

Zwart wit dieren poster zijn helemaal hot

Een echte trend op interieur gebied zijn zwart wit dierenposters. Een portret van bijvoorbeeld een zwart witte neushoorn geeft een enorm boost aan je interieur. Je haalt de kracht van het dier in huis. Haal bijvoorbeeld de big 5 in huis en maak een poster collage. Denk bij dieren niet meteen aan de grote Afrikaanse roofdieren maar kijk ook eens naar een sierlijke duif of de stoere hond. Ga mee met de trend en haal de kracht van de natuur in huis met een zwart wit dierenposter!

Kies voor zwart wit kunst aan de muur met een poster

In bijna elke woonkamer hangt wel een kunstwerk. Posters zijn een uitermate geschikte vervanger van de traditionele, veel te dure kunst. Een kunstwerk moet je interieur aankleden zonder dat het een schreeuwend object in de huiskamer wordt. Daarom is zwart wit kunst een hele goede optie. Kies voor een zwart wit poster en haal hiermee een tijdloos kunst item in huis. Onze collectie biedt zowel foto kunst als grafische kunst. Kies voor betaalbare kunst en kies een zwart poster!

Zwart wit fotoposters
poster zwart wit indiaan

Voordelen van zwart wit posters in huis

  • Zwart wit posters zijn tijdloos. Met een zwart wit poster in de woonkamer, keuken, hal of slaapkamer haal je kunst in huis waarop je niet uitgekeken zult raken. Zwart wit kunst is al populair sinds de uitvinding van de fotografie. Kies voor zwart wit en kies voor een poster waar je jarenlang plezier van zult beleven!
  • Posters zijn goedkoop! Vergeleken met traditionele kunst zijn posters makkelijker te vervangen. Mocht er dus toch een moment komen waarop je een andere poster wilt kan dit eenvoudig tegen een lage prijs. Kies dus voor een voordelige manier van zwart wit kunst aan de muur met een stijlvolle poster.
  • Ga mee in de trend van de dieren posters! Je kent de foto’s vast wel van Instagram. Een zwart wit poster van een olifant of leeuw in een woonkamer dat zo uit een boekje van de woonwinkel kan komen. Haal deze trend snel in huis met onze dieren zwart wit posters!