poster zwart wit

Zwart wit posters kopen voor een stijlvol interieur

Zwart wit posters in huis kunnen je interieur de stijlvolle uitstraling geven dat het nodig heeft. Een zwart wit poster is altijd een goede keus! Zwart wit posters passen in elk interieur doordat het een tijdloze eyecatcher is die niet buiten het kleurenpallet uit springt. Zwart wit foto’s zijn al jaren populaire wanddecoratie. Zeker nu Scandinavisch interieur helemaal trending is neemt de vraag naar zwart wit posters enorm toe. Bij Sfeer aan de Muur hebben we een breed assortiment aan zwart wit ontwerpen variërend van zwart wit fotoposters, zwart wit illustratie posters, zwart wit tekst posters en zelf zwart wit postersets. Wat je smaak ook is wij hebben dé zwart wit poster die je zoekt!

poster back to nature zwart wit

Zwart wit posters voor de woonkamer, slaapkamer, kinderkamer of babykamer

Of je nu op zoek bent naar een poster voor de huiskamer, slaapkamer, hal, kinderkamer of woonkamer, zwart wit past altijd in het interieur. Hang bijvoorbeeld een groot portret van een zwart wit leeuw of neushoorn boven de bank in de woonkamer. Of kies juist voor een zwart wit fotowand in de slaapkamer. Door contrasten en bijvoorbeeld een tekst poster te combineren met een zwart wit fotoposter kun je een hele eigen sfeer neerzetten. Onze zwart wit prints zijn ook geschikt voor kinderkamers en babykamers. Denk bijvoorbeeld aan dieren posters of tekst posters. Naast decoratie van woonhuizen zijn zwart wit muurposters een geweldig idee voor aankleding van kantoren, restaurants, winkels, sportscholen, cafés, hotelkamers en andere zalen.

Zwart wit wanddecoratie posters met dieren, fashion, quotes en steden

Onze muurposters zijn geschikt voor alle sferen en woonkamer stijlen. Ons aanbod bestaat onder meer uit tekstposters, foto posters, illustratie posters en postersets. Om je op weg te helpen hebben we een speciale categorie gemaakt voor al onze zwart wit posters: black & white. Hierin vind je alle kleurloze wanddecoratie. In deze collectie hebben we onder andere: zwart wit dieren posters, fashion posters, poserende vrouwen, steden, quotes, architectuur, illustraties en grafische patronen.

Bekijk onze zwart wit collectie

Zwart wit dieren poster zijn populairder dan ooit

Een echte trend op interieur gebied zijn zwart wit dieren posters. Een portret van bijvoorbeeld een zwart witte neushoorn geeft een enorm boost aan je interieur. Je haalt de kracht van het dier in huis. Haal bijvoorbeeld de big 5 in huis en maak een poster collage. Denk bij dieren niet meteen aan de grote Afrikaanse roofdieren maar kijk ook eens naar een stoere poster leeuw of een zwart wit paard. Ga mee met de trend en haal de kracht van de natuur in huis met een zwart wit dierenposter!

Zwart wit posters op papier, dibond, plexiglas en aluminium

Voor een industrieel interieur hebben we allerlei metalen zwart wit wanddecoratie. Onze materialen aluminium, dibond en plexiglas passen perfect bij een industrieel interieur. Welke interieurstijl je ook hebt, bijna overal hangt wel een kunstwerk aan de muur. Posters zijn een uitermate geschikte vervanger van de traditionele, veel te dure kunst. Een kunstwerk moet je interieur aankleden zonder dat het een schreeuwend object in de huiskamer wordt. Daarom is zwart wit kunst een hele goede optie. Kies voor een zwart wit poster en haal hiermee een tijdloos kunst item in huis. Onze collectie biedt zowel foto kunst als grafische kunst. Kies voor betaalbare kunst en kies een zwart poster! Onze posters zijn verkrijgbaar op papier, dibond, plexiglas en aluminium. Ga bijvoorbeeld voor een stoere poster leeuw op aluminium. Met deze luxe materialen heb je een prachtig ontwerp op een stevige plaat. Dit vormt een echte eyecatcher in huis!

Zwart wit fotoposters
wanddecoratie eiffeltoren zwart wit

Tijd om een zwart wit poster voor in huis te kopen!

  • Zwart wit prints zijn tijdloos. Met een zwart wit poster in de woonkamer, keuken, hal of slaapkamer haal je kunst in huis waarop je niet uitgekeken zult raken. Zwart wit kunst is al populair sinds de uitvinding van de fotografie. Kies voor zwart wit en kies voor een poster waar je jarenlang plezier van zult beleven!
  • Posters zijn goedkoop! Vergeleken met traditionele kunst zijn posters makkelijker te vervangen. Mocht er dus toch een moment komen waarop je een andere poster wilt kan dit eenvoudig tegen een lage prijs. Kies dus voor een voordelige manier van zwart wit kunst aan de muur met een stijlvolle poster.
  • Ga mee in de trend van de dieren posters! Je kent de foto’s vast wel van Instagram. Een zwart wit poster van een olifant of leeuw in een woonkamer dat zo uit een boekje van de woonwinkel kan komen. Haal deze trend snel in huis met onze dieren zwart wit posters!

Laat je inspireren

Zwart wit posters kopen