Stel zelf je print samen: formaat, materiaal & ophangsysteem
Gratis verzending
Premium kwaliteit
Made with love
Stel zelf je print samen
Gratis verzending
Premium kwaliteit
Made with love
Menu
Nu tijdelijk 10% korting op alles! Gebruik de kortingscode "VOORJAAR10".
wanddecoratie kunst schilderijen posters bedrijven

Schilderijen, posters & kunst op maat voor jouw bedrijf

Op zoek naar aankleding voor jouw zakelijke muur? Sfeer aan de Muur kan je helpen! Je bedrijf, kantoor, salon, praktijk, winkel, restaurant, hotel of andere ruimte is de plek waar je klanten zijn. De juiste uitstraling is dus erg belangrijk. Met passende wanddecoratie geef je jouw ruimte een eigen gezicht en maak je er een sfeervolle, leuke omgeving van. Wij komen langs en bekijken samen hoe we jouw ruimte(s) prachtig kunnen aankleden met onze schilderijen, posters en behang en meer.

Wanddecoratie passend bij de identiteit en stijl van jouw bedrijf

Elke onderneming is anders. Het is belangrijk dat de aankleding van je kantoor, bedrijf, restaurant of winkel past bij je identiteit, stijl en doelgroep. In onze uitgebreide collectie zijn er voor elke ruimte geschikte kunst, posters en schilderijen te vinden. Misschien is een rustgevend landschap perfect voor jouw wachtkamer. Of heb je een industrieel restaurant waar een grote, stoere leeuw prachtig tot zijn recht komt. Of ben je juist op zoek naar opvallende, kleurrijke werken of hippe werken met een knipoog voor een kaal kantoorpand. Voor elk bedrijf vinden wij de juiste sfeer.

Je zakelijke ruimte/bedrijf sfeervol aankleden? Wij denken met je mee!

Bij grote projecten kunnen we voor elk bedrijf een plan op maat maken met betrekking tot onze kunst, posters en schilderijen. Wij helpen je graag met de keuze van de werken, de samenstelling, de plaatsing, de stijl en de formaten, materialen en ophangsystemen. Afhankelijk van de afstand en grootte van het project geven we interieuradvies ter plekke of op afstand. Samen bekijken we alle ruimtes en bespreken we jullie wensen. Ook nemen we proefmaterialen en ophangsystemen mee zodat je meteen een indruk krijgt van het eindresultaat. Aan de hand van onze afspraak stellen we een advies op maat/offerte op, zodat je vooraf weet waar je aan toe bent. Naast schilderijen en posters hebben we ook behang, buitenschilderijen en kunnen we collages samenstellen. Kortom; nodig ons uit, er is van alles mogelijk!


Kies uit onze verschillende ontwerpen, materialen en formaten

Bij Sfeer aan de Muur hebben we een grote wanddecoratie collectie met posters en schilderijen met onder andere typografie, illustraties en foto’s. Bij ons vind je losse prints maar ook vooraf samengestelde sets (tweeluiken/drieluiken). Onze schilderijen worden altijd op maat gemaakt; je kiest zelf de print, het formaat, het materiaal en het ophangsysteem. De formaten lopen van 20×30 cm tot 100×150 cm en de materialen die we leveren zijn papier, dibond, forex, canvas, aluminium, akoestisch paneel, tuincanvas en plexiglas. Daarnaast hebben we ook ronde schilderijen en behang.

Verbeter de akoestiek met een akoestisch paneel als wanddecoratie

Bepaalde bedrijfsruimtes, bijvoorbeeld met een hoog plafond of een groot oppervlak, hebben vaak last van slechte akoestiek. Met een akoestisch schilderij kun je de akoestiek in een ruimte verbeteren. En dit is fijn, want (na)galm kan vermoeiend en afleidend zijn en ook zorgen voor onduidelijke communicatie. Met akoestische panelen als wanddecoratie zorg je voor een stillere omgeving. Akoestische panelen zijn dan ook zeer geschikt voor zakelijke ruimtes, zoals kantoren, zalen, gangen en hallen. Met een akoestisch paneel schilderij zorg je voor een fijne, en ook nog eens stijlvolle, omgeving!

Sfeer aan de Muur is overal te vinden

Wij zorgen met onze posters en schilderijen voor sfeervolle muren bij onder andere:
Bedrijven/kantoren, vakantieparken/recreatie, hotels, horeca, winkels, zorginstellingen, (sport)scholen en beurzen

Onze voordelen:

  • Persoonlijk contact en advies op maat (op afstand of ter plekke)
  • Grote, diverse collectie met unieke en sfeervolle werken
  • De mogelijkheid om je print zelf samen te stellen (ontwerp, materiaal, formaat, ophangsysteem)
  • Prachtige kwaliteit kunst, posters & schilderijen en gratis verzending

    Neem contact op

    Op zoek naar meer informatie of iets dat buiten de standaard mogelijkheden valt? Neem contact op, dan kijken we wat we kunnen doen.