posters kinderkamer

Poster kinderkamer voor een stijlvolle, gezellige kinderkamer

Een poster kinderkamer is precies wat je kinderkamer nodig heeft. Posters voor de kinderkamer zijn de perfecte manier om een gezellige en persoonlijke kinderkamer te creëren. Met een poster kinderkamer creeër je de perfecte finishing touch in je interieur en maak je de kamer helemaal af. Bij Sfeer aan de Muur hebben we voor elke stoere, gezellige, vrolijke of schattige kinderkamer unieke, stijlvolle en originele wanddecoratie. Of het nu om een jongen of meisje gaat, we hebben posters voor álle kinderen en van alle leeftijden.

Onze ontwerpen zijn verkrijgbaar op papier, dibond, aluminium en plexiglas. Zo kun je ook eens overwegen om stoere metalen plaat aan de muur te hangen in plaats van de klassieke papieren print. Je kiest ook zelf welk formaat je wil. Met ons brede assortiment kun je jouw kinderkamer aankleden met wanddecoratie die bij jouw interieurstijl past. Ook is een poster kinderkamer erg leuk om cadeau te geven! Bijvoorbeeld voor een verjaardag of doop. Bekijk snel onze collectie kinderkamer posters!

poster luipaard interieur

Persoonlijke posters voor de kinderkamer

Voor je kind is zijn slaapkamer een van de belangrijkste plekken in huis. Dit is waar hij of zij slaapt en zich kan terugtrekken. Persoonlijke aankleding is dus erg belangrijk! Uit onze collectie kun je posters en wanddecoratie zoeken die passen bij je kind en bij de inrichting en kleuren van het interieur. De inrichting zegt erg veel over iemands karakter en persoonlijkheid. Op zoek voor een stoere jongen? Ga bijvoorbeeld voor een aluminium zwart wit leeuw als je kind gek is op dieren. Of heb jij een kleine danseres? Ga dan voor een foto poster met een ballet danseres. Met een persoonlijke poster kinderkamer voelt je kind zich er snel thuis.

Poster kinderkamer voor elke stijl

Onze muurposters zijn geschikt voor alle sferen en interieurstijlen. Ons aanbod bestaat onder meer uit tekstposters, foto posters, illustratie posters en postersets. Om je op weg te helpen hebben we zelfs een speciale categorie posters voor kinderen opgesteld. Bekijk hiervoor onze ‘kids collection’. In deze categorie staat allerlei sfeervolle wanddecoratie voor verschillende stijlen kinderkamers. Hier vind je onder andere stoere zwart wit posters, dieren foto posters, dieren illustraties, grafische posters, planeten posters, teksten, wereldkaarten, geometrische posters en sets. We hebben een breed assortiment. Van schattige dieren tot grappige teksten tot eenhoorn posters. Onze prints zijn ook leuk om met elkaar te combineren.

Poster kinderkamer kopen

Poster kinderkamer & wanddecoratie op papier, dibond, plexiglas en aluminium

Tijdens je weg naar een leuke, stijlvolle kinderkamer begin je na de basis natuurlijk met wanddecoratie. Voor de kinderkamer hebben we allerlei posters op groot en klein formaat. De kleine formaten kun je gebruiken om wandplanken of kasten aan te kleden. De grote posters zijn perfecte eyecatchers voor aan de muur boven het bed of een kast. Onze posters zijn verkrijgbaar op papier, dibond, plexiglas en aluminium.

Metalen wanddecoratie voor een stoere poster kinderkamer

Voor de kamer van een stoere meid of jongen hebben we allerlei metalen wanddecoratie. Ga bijvoorbeeld voor een stoere zwart wit poster kinderkamer met leeuw op aluminium. Of een zwart wit foto poster met een paard op plexiglas. Ook leuk is een van onze ballet danseressen op dibond. Onze materialen aluminium, dibond en plexiglas passen perfect bij een industriële kinderkamer. Ga voor een stoere poster kinderkamer!

Industriële poster kopen
poster back to nature zwart wit

Tijd om een poster kinderkamer te kopen!

  • Muurposters zijn snel en gemakkelijk op te hangen.
  • Ze geven je kinderkamer een schattige, frisse, vrolijke en gezellige uitstraling en meer sfeer.
  • Posters zijn relatief goedkoop dus je kunt ze zo nu en dan ook nog eens vervangen als je toe bent aan iets nieuws.
  • Het assortiment is breed dus er is altijd wat te vinden, ongeacht de smaak van je kind of de interieurstijl.
  • Je kunt er alle kanten mee op! Hang bijvoorbeeld een of meerdere posters op boven het bed of zet er een neer op de grond.
  • Posters zijn zeer geschikt om te combineren. Creëer bijvoorbeeld een mooie posterwand met posters met dezelfde kleur.

Doe inspiratie op voor je kinderkamer

Poster kinderkamer kopen