Veel mensen hebben wel een stad waar ze prachtige herinneringen aan hebben. Heb jij die ook? Wat is er dan mooier om altijd terug te denken aan deze bijzondere vakantiebestemming door een wereldkaart poster op te hangen voor op de muur! Op die manier kun je altijd terugdenken aan die mooie reizen die je in het verleden hebt gemaakt. Het mooie is ook nog eens dat we ze in veel verschillende kleuren hebben. We nemen je in dit artikel graag mee op reis naar ons grote aanbod posters van wereldkaarten!

poster wereldkaart zwart memories

Een enorm groot aanbod

Bij ons ben je op het juiste adres voor allerlei soorten posters. Het mooie is dat er veel verschillende soorten posters voor op de muur of wand zijn, hierdoor zit er voor iedereen wel weer wat leuks tussen. Zo zijn er posters die gemaakt zijn voor dierenliefhebbers, maar ook mensen die van de natuur houden vinden hier vast wel iets. Wat misschien wel het mooiste is voor een grote muur is een poster van een wereldkaart. Het geeft een klassieke uitstraling, en toch geeft het enige vorm van sfeer.

Dat is dan ook echt het grootste voordeel van een wereldkaart, het is een vrij neutrale afbeelding. Hierdoor is het uitermate geschikt voor op de achtergrond, het springt er niet uit maar heeft toch een bepaalde charme. Op de site vindt je verschillende soorten wereldkaart posters. Elke poster heeft zo zijn eigen bijzondere kleuren, uiterlijk en charme.  Laten we eens kijken welke soorten er dan allemaal beschikbaar zijn, zo weet je precies welke je zou moeten kiezen.

De vintage wereldkaart

Deze poster is echt voor degene die maar niet genoeg kan krijgen van de oude stijl. Het is een poster die eruit ziet als een tekening uit de Gouden Eeuw, de oude lijnen en graden geven het echt een vintage uitstraling. Dit staat bijvoorbeeld heel mooi bij een houten muur, zo krijg je echt een beetje die klassieke studeerkamer uitstraling. Maar je kunt het ook in een moderne woonkamer hangen, dit contrast zorgt er voor dat mensen echt verbluft staan als ze hem zien. Het is de beste poster van een wereldkaart voor de geschiedenis fans onder ons.

poster vintage wereldkaart
poster set wereldkaart blauw aquarel

Wereldkaart set met wereldkaart posters

Dit is echt de ideale set voor de mensen die thuis een grote wand hebben die ze willen opfleuren. De set bestaat namelijk uit drie posters, elke poster is een deel van de wereldkaart. Door ruimte open te laten tussen de verschillende posters kun je heel eenvoudig zorgen voor een groot oppervlak, hierdoor is de muur veel minder kaal. Het is al helemaal mooi als je een lijst er om heen hangt, dit ziet er toch net iets chiquer uit. Daarnaast passen de kleuren eigenlijk bij ieder interieur, het zijn vrij normale tinten die eigenlijk overal wel tof zouden staan.

De originele wereldkaart poster

Dit is de wereldkaart poster zoals je hem kent, deze poster wereldkaart bestaat uit een overzicht van de complete aarde. Nu is het zo dat je bij deze soort poster erg veel keuze hebt in de kleur, zo is hij beschikbaar in het brons, goud, zilver en waterverf. Neem dus echt een kijkje op de site bij de verschillende kleuren, zo kan je heel eenvoudig zien welke kleur nu het beste zou staan bij jullie in de woonkamer. Een tip is om bijvoorbeeld met stickers aan te geven waar je allemaal bent geweest, zo weet je welke landen je nog echt een keer moet bezoeken in je leven.

poster wereldkaart goud
poster wereldkaart grijs

Voordelen van een wereldkaart poster

Veel mensen vragen zich af wat nu precies de voordelen zijn van een poster. Waarom zou je niet kiezen voor canvas of voor een schilderij? Dit is heel makkelijk te beantwoorden, een poster is namelijk veel goedkoper dan een schilderij. Op deze manier kun je dus veel meer posters in huis ophangen zonder dat je een fortuin kwijt bent. Maar dit is niet het enige voordeel, het is namelijk ook zo dat een poster erg makkelijk is om op te hangen. De lijst zit zo aan de muur, daarnaast is het zelf mogelijk om hem in de muur te spijkeren of te nieten. Hierdoor hoef je geen groot en zwaar ding op te hangen, een poster is dus super voor een gipsen wand. Het laatste voordeel van de poster is dat je gewoon veel meer keuze hebt. Omdat ze niet zo duur zijn kun je regelmatig afwisselen, hierdoor heb je altijd een beetje variatie in huis. Zo zal het interieur nooit meer gaan vervelen.

Een wereldkaart poster die bij je past

Het allerleukste is natuurlijk dat je een poster kiest die echt bij jouw persoonlijkheid past. Als je een reiziger bent dan is een wereldkaart poster natuurlijk super leuk, je kunt het zelfs nog veel persoonlijker maken door op de kaart aan te geven waar je allemaal op reis bent geweest. Maar ook voor vele andere posters kun je op de website kijken. Kies je lievelingsdier, ga voor je favoriete stad of besluit om een zwart wit poster te nemen.

Als je tips wilt hebben over hoe je het beste deze wereldkaart poster op kan hangen dan moet je echt even de blog doorbladeren. Hier kan je super veel inspiratie uit halen om de wereldkaart zo perfect mogelijk neer te hangen, zo hoort hij echt bij het interieur. Alles is bij ons mogelijk, door te kiezen voor een wereldkaart kun je in gedachten altijd op reis gaan door die mooie herinneringen die je hebt opgedaan van al dat reizen!