Telkens wanneer we door Instagram scrollen komen we prachtige moderne woonkamers tegen terwijl de onze er best gewoontjes bij ligt. Hoe fleur je je woonkamer goedkoop en snel op en maak je je living Instagram waardig? Wanneer we beter naar andere woonkamers kijken zien we dat heel wat prachtige woonkamers dezelfde elementen bevatten. Zo hebben ze bijna allemaal kamerplanten, kussens en stijlvolle woonaccessoires en wanddecoratie. Ben je op zoek naar snelle, goedkope en stijlvolle aankleding voor je huis? Ga dan voor dierenposters! Lees meteen verder en ontdek waarom je vandaag nog een dierenposter aan moet schaffen.

Waarom een dierenposters kopen?

1. Geef je interieur in een handomdraai een nieuwe look.

Dierenposters zijn populair. Iedereen houdt van dieren. Deze wil je dan ook graag terug laten komen in je interieur. Dit kan heel makkelijk met dierenposters! Ze zijn niet duur en je kunt er snel en efficiënt een verandering mee brengen in huis. Je hoeft voor een nieuwe look echt niet je hele interieur om te gooien. Met deze simpele verandering heb je al snel meer sfeer in huis en een stijlvoller interieur. Dierenposters zijn er in alle vormen en maten en je kunt kiezen uit een breed aanbod aan posters met allerlei verschillende dieren. Kies wat jou aanspreekt.

Dierenposters zijn los verkrijgbaar maar een perfecte manier om je muren op te fleuren is door het hangen van prachtige dierenposters als set. Hiermee heb je meteen je hele muur aangekleed en ben je meteen klaar! Je kan makkelijk gelijkaardige posters combineren zoals deze prachtige set vlinderposters. Of je nu aparte posters wil kopen of graag een setje posters koopt, op onze website vind je altijd meer inspiratie en informatie.

poster kever groen
poster ijsbeer met jong zwart wit

2. Stijlvol en krachtig

Waarom zou je nu een dierenposter in je woonkamer hangen? Het antwoord is simpel: ze zien er geweldig uit en zijn heel erg stijlvol. Dierenposters zijn er in heel wat stijlen en groottes en bieden op die manier dus voor elk wat wils. Dierenposters zijn beschikbaar in verschillende kleuren. Ze kunnen dus perfect dienen om bepaalde kleuren in de woonkamer te accentueren of on een sprankeltje kleur toe te voegen aan je witte muren. Prints met dieren zijn altijd interessant om naar te kijken. Ga voor dierenposters in je woonkamer en kies voor het dier dat bij jou past.

Dieren by far een van de meest populaire opdrukken voor posters. Een dierenposter is niet zomaar geschikt voor interieurgebruik. Er moet iets speciaals in de foto of print zitten. Het moet opvallen en aanspreken. Veel dierenposters zijn dan ook bewerkt tot een prachtig interieuritem.

Zelfs zijn wij erg fan van zwarte dierenposters. Dat zijn posters met portretten van dieren met een donkere, duistere sfeer. Deze dark collection is stoer en stijlvol en in elk interieur een aanvulling. Je vind hier een special edition lijn met prachtige dierenposters en wanddecoratie in zwart wit en kleur. Deze speciaal ontworpen portretten hebben allemaal iets gemeen; ze hebben allemaal een accent op de donkere sfeer en achtergrond. Deze zwarte posters passen bij alle interieurstijlen. Wil je echt een uniek item of een echte eyecatcher in huis? Dan moet je hiervoor gaan!

poster dark ocelot zwart wit
poster leeuw zwart wit

3. Populaire dierenposters combineren met andere woonaccessoires voor een perfect interieur.

Dierenposters zijn makkelijk te combineren met andere items in huis. Combineer dierenposters bijvoorbeeld eens met kamerplanten. Deze fleuren, net als posters, je huis makkelijk en snel op. Je kunt deze planten in je boekenkast kwijt, op je salontafel of bijzettafeltje, en de grotere planten staan leuk in de hoek van de kamer of naast je zetel. Wanneer je planten gebruikt in je woonkamer moet het groen uitgebalanceerd worden met andere kleuren en dus ideaal met mooie kleurrijke dierenposters. Natuur en dierenposters gaan hand in hand.

Een mooi voorbeeld van zo’n kleurrijke dierenposter is deze roze flamingo. Flamingo’s wonnen de laatste jaren heel wat aan populariteit en waren dan ook de instagramdieren bij uitstek. Deze dierenposter met een roze flamingo contrasteert de oranjeroze kleur van de flamingo perfect met het wit in de achtergrond van de foto. Hang dit soort dierenposters boven of tegenover je kamerplanten voor een Instagramwaardig resultaat.

poster vlinder set illustratie vintage

Gebruik kussens met drukke en moderne patronen en balanceer de drukte met dierenportretten
Je hebt ze waarschijnlijk wel al een keertje gezien: de drukke sierkussens in de zetel met moderne patronen. Deze sierkussens doorbreken de anders sombere kleuren in de woonkamer en gaan vaak met alle aandacht lopen. Wanneer je sierkussens in de zetel gebruikt is het belangrijk dat je de drukte en de patronen van deze kussens combineert en vooral balanceert met monotone en rustige dierenportretten en dierenposters.

Een zachte kleur zoals lichtblauw zonder al te veel contrasten zou het goed doen aan de muur boven je sofa. Denk bijvoorbeeld aan deze dierenposter van een blauwe kever. De strakke vorm van het insect zal perfect samengaan met de strakke vormen in het patroon op de kussens. De blauwe kleur dan weer, balanceert de heldere en vaak felle kleuren die we op de kussens terugvinden. Wanneer je het liever allemaal wat rustiger hebt kan je kiezen voor een dierenposter of een dierenportret in zwart en wit. Deze prachtige zwart en wit dierenposter van een tekening van een zittende kat zal mooi contrasteren met je kussens en de hele ruimte wat rustiger en kalmer maken.

Conclusie

Dit waren enkele tips hoe je onze prachtige dierenposters kan gebruiken om jouw woonkamer Instagramwaardig te maken of om je woonkamer snel, makkelijk en goedkoop kan opfleuren. Of je nu een landelijke stijl hebt, van strak en modern houdt of eerder stoer bent ingesteld: onze dierenposters zijn verkrijgbaar in een hele hoop kleuren en stijlen zodat er voor ieder wat wils is.