Stel zelf je print samen: formaat, materiaal & ophangsysteem
Gratis verzending
Premium kwaliteit
Made with love
Stel zelf je print samen
Gratis verzending
Premium kwaliteit
Made with love
Menu

Een Instagram waardige woonkamer met dierenposters aan de muur

Dieren posters maken je interieur Instagram waardig. Telkens wanneer we door Instagram scrollen komen we prachtige moderne woonkamers tegen terwijl de onze er best gewoontjes bij ligt. Hoe fleur je je woonkamer goedkoop en snel op en maak je je living Instagram waardig? Wanneer we beter naar andere woonkamers kijken zien we dat heel wat prachtige woonkamers dezelfde elementen bevatten. Zo hebben ze bijna allemaal kamerplanten, kussens en stijlvolle woonaccessoires en wanddecoratie. Ben je op zoek naar snelle, goedkope en stijlvolle aankleding voor je huis? Ga dan voor dieren posters! Lees meteen verder en ontdek waarom je vandaag nog een dier aan de muur moet hangen.


Waarom een dieren poster kopen?

1. Geef je interieur in een handomdraai een nieuwe look met een dier aan de muur.

Dieren posters zijn populair. Iedereen houdt van dieren. Deze wil je dan ook graag terug laten komen in je interieur. Dit kan heel makkelijk met dieren posters! Ze zijn niet duur en je kunt er snel en efficiënt een verandering mee brengen in huis. Je hoeft voor een nieuwe look echt niet je hele interieur om te gooien. Met deze simpele verandering heb je al snel meer sfeer in huis en een stijlvoller interieur. Dierenposters zijn er in alle vormen en maten en je kunt kiezen uit een breed aanbod aan posters met allerlei verschillende dieren. Kies wat jou aanspreekt.

Dierenposters zijn los verkrijgbaar maar een perfecte manier om je muren op te fleuren is door het hangen van prachtige dierenposters als set. Hiermee heb je meteen je hele muur aangekleed en ben je meteen klaar! Je kan makkelijk gelijkaardige posters combineren zoals deze prachtige set vlinderposters. Of je nu aparte posters wil kopen of graag een setje posters koopt, op onze website vind je altijd meer inspiratie en informatie.

orang oetan

2. Stijlvolle en krachtige dieren poster als dier aan de muur

Waarom zou je nu een dieren poster in je woonkamer hangen? Het antwoord is simpel: ze zien er geweldig uit en zijn heel erg stijlvol. Dieren posters zijn er in heel wat stijlen en groottes en bieden op die manier dus voor elk wat wils. Dieren posters zijn beschikbaar in verschillende kleuren. Ze kunnen dus perfect dienen om bepaalde kleuren in de woonkamer te accentueren of on een sprankeltje kleur toe te voegen aan je witte muren. Een dier aan de muur is altijd interessant om naar te kijken. Ga voor dierenposters in je woonkamer en kies voor het dier dat bij jou past.

Dieren zijn by far een van de meest populaire opdrukken voor posters. Een dierenposter is niet zomaar geschikt voor interieurgebruik. Er moet iets speciaals in de foto of print zitten. Het moet opvallen en aanspreken. Veel dierenposters zijn dan ook bewerkt tot een prachtig interieuritem.

Zelfs zijn wij erg fan van zwarte dierenposters. Dat zijn posters met portretten van dieren met een donkere, duistere sfeer. Deze dark collection is stoer en stijlvol en in elk interieur een aanvulling. Je vind hier een categorie met prachtige dierenposters en wanddecoratie in zwart wit en kleur. Deze speciaal ontworpen portretten hebben allemaal iets gemeen; ze hebben allemaal een accent op de donkere sfeer en achtergrond. Deze zwarte posters passen bij alle interieurstijlen. Wil je echt een uniek item of een echte eyecatcher in huis? Dan moet je hiervoor gaan!

3. Populaire dieren posters combineren met andere woonaccessoires

Dieren posters zijn makkelijk te combineren met andere items in huis. Combineer dierenposters bijvoorbeeld eens met kamerplanten. Deze fleuren, net als posters, je huis makkelijk en snel op. Je kunt deze planten in je boekenkast kwijt, op je salontafel of bijzettafeltje, en de grotere planten staan leuk in de hoek van de kamer of naast je zetel. Wanneer je planten gebruikt in je woonkamer moet het groen uitgebalanceerd worden met andere kleuren en dus ideaal met mooie kleurrijke dierenposters. Natuur en dierenposters gaan hand in hand.

Een mooi voorbeeld van zo’n kleurrijke dierenposter is deze felgroene kever. Kevers en andere insecten wonnen de laatste jaren heel wat aan populariteit en waren dan ook de instagramdieren bij uitstek. Deze dierenposter met een groene kever contrasteert de groene kleur van de kever perfect met het wit in de achtergrond van de foto. Hang dit soort dierenposters boven of tegenover je kamerplanten voor een Instagramwaardig resultaat.

Zorg voor contrast

Gebruik kussens met drukke en moderne patronen en balanceer de drukte met een dier aan de muur. Je hebt ze waarschijnlijk wel al een keertje gezien: de drukke sierkussens in de zetel met moderne patronen. Deze sierkussens doorbreken de anders sombere kleuren in de woonkamer en gaan vaak met alle aandacht lopen. Wanneer je sierkussens in de zetel gebruikt is het belangrijk dat je de drukte en de patronen van deze kussens combineert en vooral balanceert met monotone en rustige dierenportretten en dierenposters.

Een zachte kleur zoals blauw zonder al te veel contrasten zou het goed doen aan de muur boven je sofa. Denk bijvoorbeeld aan deze dierenposter van een blauwe papegaai. Dit silhouet zal perfect samengaan met de strakke vormen in het patroon op de kussens. Deze blauwe kleur zorgt ervoor dat deze print echt een eyecatcher is aan de muur. Wanneer je het liever allemaal wat rustiger hebt kan je kiezen voor een dierenposter of een dierenportret in zwart en wit. Deze prachtige zwart en wit dierenposter van een tekening van een zittende kat zal mooi contrasteren met je kussens en de hele ruimte wat rustiger en kalmer maken.

Dieren posters zorgen voor een instagram waardige woonkamer

Dit waren enkele tips hoe je onze prachtige dieren posters kan gebruiken om jouw woonkamer Instagramwaardig te maken. Of om je woonkamer snel, makkelijk en goedkoop op te fleuren. Of je nu een landelijke stijl hebt, van strak en modern houdt of eerder stoer bent ingesteld: onze dieren posters zijn verkrijgbaar in een hele hoop kleuren en stijlen zodat er voor ieder wat wils is. Bekijk onze collectie en shop dieren posters in de online winkel.

Klaar om een dieren poster aan te schaffen? Bekijk dan de collectie dieren posters. Onze prints zijn verkrijgbaar op papier, dibond, canvas, forex, aluminium en plexiglas.