Stel zelf je print samen: formaat, materiaal & ophangsysteem
Gratis verzending
Premium kwaliteit
Made with love
Stel zelf je print samen
Gratis verzending
Premium kwaliteit
Made with love
Menu

12x matchende posters bij jouw interieur stijl

Soms heb je gewoon behoefte aan verandering in je interieur stijl, aan een frisse wind. Of wil je gewoon meer sfeer in huis. Wil je een goedkopere of subtielere oplossing dan je inrichting inclusief meubels compleet veranderen, denk dan eens aan interieurposters. Hiermee kun je heel eenvoudig je woonkamer een opfrisbeurt geven. Welke interieur stijl je ook hebt! De kleinste veranderingen kunnen al een groot verschil maken! Interieurposters zijn niet duur, je kunt ze naar eigen smaak kiezen en je kunt zo vaak wisselen als je wil. Het is nog eens makkelijk ook. In een mum van tijd heb je ze staan of hangen. Je zult zien dat de posters je woonkamer meteen meer kleur en stijl geven.

Posters zijn er voor elke interieur stijl! Of je nu een industrieel, landelijk of modern interieur hebt. Er is altijd een bijpassende poster. Bij Sfeer aan de Muur hebben we bij elke interieur stijl matchende posters gezocht.


Zwart wit interieur stijl

Zwart-wit posters zijn een alltime-favourite. Door het gebrek aan kleur zijn ze in elk interieur te passen. Ze stralen veel rust uit en zijn makkelijk met elkaar te combineren. Zwart-wit poster gaan ook niet snel vervelen. Ze zijn meestal tijdloos en kunnen daardoor lang in de woonkamer, slaapkamer of keuken verblijven. Bekijk hier onze zwart-wit posters.

Een kleurrijke interieurstijl

Kies voor (fel)gekleurde posters als je juist een beetje leven in je kamer wil. Ze spicen je woonkamer zeker op! Kleuren kunnen je interieur helemaal ophalen. Zorg er wel voor dat je huiskamer geen mix wordt van allerlei kleuren. Blijf wel binnen een kleurenpallet. Kies bijvoorbeeld voor een felle kleur naast drie aardetinten. Poster zijn er in allerlei kleuren dus je kunt een poster kiezen in een kleur die vaker terugkomt in jouw woonkamer. Heb je een (oud)gele bank. Kies daar dan een okerkleurige poster bij. Deze poster met blauwe papegaai past perfect bij een kleurrijke interieur stijl.

Back to nature; de natuurlijke interieur stijl

Ook dit jaar een blijvende trend: posters met natuur, dieren en bloemen zijn helemaal in. Natuur is voor veel mensen iets moois en daarom een goede reden om de natuur ook in huis te halen! Ben jij niet zo goed met planten en heb je geen groene vingers? Natuurposters zijn ideaal! Je haalt eigenlijk ook planten in huis maar je hoeft er niet voor te zorgen. Denk eens aan bloemenposters. Elke dag een vers bosje bloemen in je woonkamer en je hoeft er niks aan te doen. Zet bijvoorbeeld een bloemenposter op de je eettafel in de woonkamer. Dit fleurt de boel meteen op. Bekijk hier onze natuur posters.

City life; een stedelijk interieur met skylines en gebouwen

Onder deze categorie vallen alle posters die te maken hebben met gebouwen, steden en het stadsleven. Ben jij een echt stadsmens? Dan is dit misschien wel iets voor jou. Op de posters staan allerlei opdrukken die je woonkamer een stadse uitstraling geven. Misschien wil je juist wel een mooie herinnering aan die ene city-trip. De city-life posters kunnen allerlei doelen dienen voor je woonkamer. Bekijk hier onze stedelijke posters.

Een stoer industrieel interieur met rauwe posters

Heeft jouw woonkamer meer een industriële interieur stijl? Ga dan voor stoere posters met veel aardetinten en materialen. Materialen zoals hout, beton, steen en ijzer passen hier perfect bij. Ook deze elementen kun je vinden in posters. Juist als deze materialen ook terugkomen, komen de posters in je woonkamer helemaal tot zijn recht. Bekijk hier onze industriële posters.

Motiverende tekstposters voor een persoonlijk interieur

Posters met quotes blijven populair. Ze zijn verkrijgbaar met allerlei teksten. Kort, lang of soms maar een zin. De keuze is reuze! Kies dus vooral de tekstposters voor je woonkamer die passen bij wie jij bent. Je woonkamer gaat dan uitstralen waar jij voor staat. Misschien word jij wel blij van een motiverende, positieve quote. Zet hem dan neer of hang hem op in je woonkamer. Positiviteit maakt positief dus als je er elke dag naar kijkt wordt de wereld vanzelf weer een stukje beter. Bekijk hier onze typografische posters. Tekst posters passen in elke interieur stijl!

Klassieke posters voor een vintage interieur stijl

Heb jij een wat klassieker interieur of een vintage inrichting? Hou je niet van modern en eigentijds? Er zijn genoeg posters te vinden die dat stukje klassiek ook uit kunnen dragen. En het is een stuk goedkoper dan echte kunst. Je hebt bijvoorbeeld posters waar schilderijen op afgedrukt zijn. En deze afdrukken zijn echt niet oubollig! Bekijk hier onze klassieke posters voor een vintage interieur stijl.

Retro interieur

Oude auto’s, matte kleuren, patroontjes en ouderwetse borden. Dat is waar retro onder andere voor staat. Het is een super leuke keuze sfeer voor je woonkamer want retro elementen hebben van zichzelf al heel veel sfeer. Vul je interieur aan met retro posters en maak je stijl compleet. Bekijk hier onze retro posters.

Romantisch landelijke inrichting

Als je voor landelijk gaat dan hou je niet van strak en modern. Kenmerkende voor de landelijke interieur stijl zijn bruin- wit- en grijs tinten en natuurlijke materialen zoals riet en hout. Hier zie je geen felle kleuren terug. Kies voor posters met zachte kleuren zoals lichtblauw, lichtroze en lichtgrijs. Ook bloemen passen heel goed in een landelijk interieur. Bekijk hier onze romantische posters.

Traveling interieur met cultuur, reizen en travel posters

Voor de echte reizigers onder ons zijn er allerlei reisposters. Hiermee kun je dat stukje buitenlandse cultuur bij jou in huis halen. Zo word je elke dag in je woonkamer aan je te gekke wereldreis herinnert! Er zijn allerlei reistaferelen en bekende hotspots afgebeeld op posters. Hang bijvoorbeeld een poster van de Eiffel toren aan je woonkamer muur. Bekijk hier onze travel posters voor een avontuurlijke interieur stijl.

Seizoensposter voor elk seizoen

Hou je van meer afwisseling? Wissel dan eens wat vaker van poster. Bijvoorbeeld elk seizoen. Voor elk seizoen zijn er bijpassende posters te vinden. Is het buiten zomers zonnig? Haal die sfeer dan naar binnen! Kies voor een zomerse poster. In tegenstelling tot de zomer zijn er ook winterposters. Deze maken je woonkamer juist knusser en gezelliger voor de winter. Bekijk hier onze seizoensposters.

De botanische interieur stijl: urban jungle

Naast natuurposters is er nu een hele nieuwe categorie met populaire posters: plantenposters! Binnen de interieur stijl urban jungle combineer je allerlei muurposters met planten om een mini-jungle in je huisje te creëren. Denk bijvoorbeeld aan cactussen, vetplanten en allerlei soorten bladeren. Deze muurposters geven heel veel rust en gezelligheid in huis. Bekijk hier onze urban jungle posters.


Shop een matchende poster bij jouw interieur stijl

Heb je genoeg inspiratie opgedaan? Bepaal eerst jouw interieurstijl. Hoe ziet jouw huis eruit en wat vind jij mooi? Als je weet wat voor stijl jij wil uitdragen kun je pas de juiste posters kiezen. Bij Sfeer aan de Muur hebben we een grote collectie met posters voor elke interieur stijl. Je kunt zelfs posters bekijken per stijl! Zo hoef je niet eindeloos grote collecties door te spitten maar kun je gerichter zoeken. Ben jij klaar om je eigen matchende poster te kopen? Kies dan een van de categorieën en bekijk de bijbehorende posters. Bij Sfeer aan de Muur hebben we een grote collectie met allerlei unieke posters voor een sfeervol interieur!

Back to nature, fashion fever, minimalistisch, industrieel, zwart wit interieur, interieur met dieren, retro vintage interieur, travel interieur, boho chic interieur, kids collection, landelijk interieur, urban jungle botanisch, seizoensposters, klassiek interieur, stedelijk interieur, klassiek interieur, Scandinavisch interieur.