Stel zelf je print samen: formaat, materiaal & ophangsysteem
Gratis verzending
Premium kwaliteit
Made with love
Stel zelf je print samen
Gratis verzending
Premium kwaliteit
Made with love
Menu

Zwart-wit posters geven je interieur een stijlvolle look

Kan jouw zwart wit interieur wel een opfrisbeurt gebruiken? De mogelijkheden zijn oneindig natuurlijk. Maar wil je snel, goedkoop én stijlvol je interieur een nieuwe look geven? Kijk dan eens naar zwart-wit posters! Zo breng je met een paar posters al snel een hele andere sfeer in huis. Een hele mooie stijlvolle soort muurposter is de zwart-wit poster. Deze misstaat in geen enkel interieur. Met zwart-wit muurposters maak je jouw interieur helemaal af en geef je het binnen een mum van tijd een stijlvolle, nieuwe look!


De vele voordelen van zwart-wit posters

Zwart-wit posters; een echte toevoeging aan je huis. In tegenstelling tot andere accessoires brengen posters veel voordelen met zich mee. Ze zijn helemaal niet duur en je geeft je kamer makkelijk een nieuwe look, zonder dat je een muur hoeft te verfen of opnieuw hoeft te behangen. Je kunt ze op meerdere manieren tentoonstellen. Je hangt ze bijvoorbeeld zo op of zet ze neer, mét of zonder lijst. Je kunt ze namelijk zelfs ophangen aan speciale posterhangers. Deze zijn super leuk!

Zwart-wit posters saai?!

Zwart-wit posters zijn helemaal niet saai! Ze zijn juist erg classy en stijlvol. De kleuren zwart en wit kunnen geen groter contrast hebben. Ze stralen rust en ruimte uit en dat wil je toch het liefste als je thuis komt na een lange dag werken? Zeker als je er meerdere combineert staat dat hartstikke modern en speels. Zwart-wit posters zijn erg strak en clean. Er is niets zo fijn als een frisse uitstraling in huis. Als je toch bang bent dat het te kil wordt kun je altijd nog wat planten of andere accessoires toevoegen in je interieur.

schedel hoorns

Zwart wit posters zijn een populaire keuze

Zwart wit posters worden vaak gekozen door kunstliefhebbers en interieurontwerpers. Deze posters zijn eenvoudig, maar hebben een stijlvolle uitstraling en passen in elk interieur. Door de afwezigheid van kleur gaat de aandacht extra uit naar de vormen en lijnen in de poster. Hierdoor is een zwart wit poster niet alleen een mooie aanvulling op de muur, maar ook een echte eyecatcher. Met een zwart wit poster maak je een unieke sfeer in huis, of op je kantoor.

Zwart-wit posters zorgen voor eenheid in je interieur

Zwart-wit posters zijn er in allerlei soorten. Heel makkelijk te combineren met elke interieurstijl zijn de zwart-wit posters. We zien steeds vaker dat zwart en wit als combinatie gebruikt worden in moderne interieurs. Dat is logisch want het zijn kleuren die elkaar heel goed aanvullen en erg goed bij elkaar passen. Zwart is wat stoerder en ruiger waar wit meer rust uitstraalt. Deze prachtige kleurencombinatie kun je nu zelfs aan je muur terug laten komen. Doordat deze posters geen of weinig kleuren bevatten zullen ze nooit vloeken met de interieurkleuren die je al hebt. Je kunt makkelijk meerdere posters bij elkaar zetten of hangen want ze vormen al snel een eenheid. Maar zelfs met andere kleurtinten kun je ze goed combineren.

Ook erg goed te combineren met zwart-wit posters in je interieur zijn typografische posters. Je weet wel, die posters met motiverende teksten. Vaak zijn deze ook zwart-wit en daardoor kun je ze prima naast een fotoposter hangen.

Voor elke interieurstijl

Zwart-wit posters kunnen in elk interieur gebruikt worden. Op dit moment zie je veel zwart-wit posters in de Scandinavische interieurstijl terugkomen. Vaak in combinatie met verschillende materialen zoals hout of satijn. Een kleur die vaak wordt toegevoegd aan een wit-zwart interieur is de kleur cognac. Deze kan je bijvoorbeeld terug laten komen in de bank. Naast de scandinavische interieurstijl kun je de zwart-wit posters eigenlijk in elk interieur gebruiken. Kijk vooral naar de opdruk die bij jou en je interieur past.

Zwart wit posters voor jouw zwart wit interieur kopen?

Er zijn super veel leuke zwart-wit posters. Waar hou je van? Hou je van dieren of van landschappen? Of juist van abstracte afdrukken. Er is vanalles te vinden! Bij Sfeer aan de Muur kun je hele toffe zwart wit posters en prints kopen. We hebben een brede collectie zwart wit ontwerpen. Van foto’s tot illustraties. En allemaal verkrijgbaar op papier, dibond, plexiglas en aluminium. Een zwart wit leeuw op aluminium is bijvoorbeeld een echte eyecatcher aan de muur. Of een poserende vrouw kan net dat beetje extra sfeer aan de slaapkamer geven. Bestel nu jouw eigen zwart wit poster in de online shop!

Voorbeelden zwart wit posters