Stel zelf je print samen: formaat, materiaal & ophangsysteem
Gratis verzending
Premium kwaliteit
Made with love
Stel zelf je print samen
Gratis verzending
Premium kwaliteit
Made with love
Menu

10 x interieur ideeën woonkamer foto’s met posters

Ben jij op zoek naar interieur ideeën woonkamer foto’s? Wil jij inspiratie opdoen voor de inrichting van jouw woonkamer? Bekijk dan onze voorbeelden van woonkamers met posters hieronder! De woonkamer is een belangrijke ruimte in huis. Je brengt er veel tijd door. Dan wil je ook dat deze er gezellig en stijlvol uit ziet. Maar hoe krijg je dat voor elkaar? Het antwoord is niet zo simpel. Het is een combinatie van de juiste meubels, kleuren, accessoires en wanddecoratie. En dat moet bij elkaar passen en kloppen. Daarnaast moet je woonkamer uitstralen wie jij bent en ingericht zijn naar je smaak. Bekijk hieronder onze woonkamer foto’s met stijlvolle interieurs. Laat je inspireren en doe ideeën op!

Onze tip: interieur posters! Posters zijn grote sfeermakers in huis. Ze geven net die finishing touch die je zoekt. Bij Sfeer aan de Muur koop je jouw wanddecoratie posters! We hebben we een breed aanbod met mooie ontwerpen zoals foto posters, illustraties, sets en posters met tekst. Onze posters zijn verkrijgbaar op papier, dibond, aluminium, forex, canvas en plexiglas. Met een print op een van onze luxe plaatmaterialen heb je een van de meest populaire wanddecoratie van nu. Wil jij een stijlvolle eyecatcher in huis? Bekijk dan onze online shop!


1. Urban jungle woonkamer met botanische posters

Een trend van nu is de urban jungle woonstijl. Deze stijl kun je gemakkelijk doorvoeren in je woonkamer! Combineer echte planten met botanische posters aan de muur en je krijgt vanzelf dat groene gevoel.

2. Interieur ideeën woonkamer foto’s met zwart wit posters

Aardetinten zoals groen, bruin, grijs en zwart vormen de basis voor iedere woonkamer. Zo hebben wij meerdere interieur ideeën woonkamer foto’s met deze kleuren. Zoek je nog leuke aankleding voor je aardetint woonkamer? Zwart wit posters zijn tijdloos en passen overal bij. Bijvoorbeeld deze leuke luipaard. Die sluit ook nog eens aan bij de luipaardtrend van nu.

3. Een woonkamer met veel wit

Kleur vrolijkt een woonkamer op maar wit geeft rust en een opgeruimd gevoel. Er zijn dan ook veel woonkamer met veel wit. Voor een witte woonkamer combineer je witte meubels met witte muren. Met af en toe een vleugje kleur. Zoals met een bijpassende muurposter.

4. Bloemen voor een kleurrijke woonkamer

Bloemen geven kleur en leven aan je interieur. Het liefst heb je natuurlijk elke dag een vers bosje staan. Veldbloemen of rozen. Iedereen houdt van bloemen. Maar wil je wel de lusten en niet te lasten? Dan kun je ook gaan voor leuke bloemen wanddecoratie posters. Hier heb je geen omkijken naar!

5. Een vintage woonkamer met vintage dieren

Ben je op zoek naar een woonstijl voor je woonkamer? De vintage interieurstijl is makkelijk te creëren. De combinatie van oud en nieuw is erg populair. Combineer bijvoorbeeld moderne meubels met vintage wanddecoratie. Denk aan vintage dieren en oude schoolplaten. Vintage is een goede keuze als woonstijl.

6. Creëer het thuisgevoel met persoonlijke woonkamer aankleding

Het belangrijkste is dat je woonkamer aanvoelt als thuis. Dit kun je gemakkelijk realiseren met tekst posters. Ze zijn verkrijgbaar met allerlei teksten. Kort, lang of soms maar een zin. De keuze is reuze! Kies dus vooral de tekstposters voor je woonkamer die passen bij wie jij bent. Je woonkamer gaat dan uitstralen waar jij voor staat. Misschien word jij wel blij van een motiverende, positieve quote. Zet hem dan neer of hang hem op in je woonkamer. Positiviteit maakt positief dus als je er elke dag naar kijkt wordt de wereld vanzelf weer een stukje beter.

7. Interieur ideeën met woonkamer foto’s van planeten

Foto’s van planeten zijn zeer interessant om naar te kijken. Ze geven een sfeervolle draai aan je interieur. In een cleane woonkamer kunnen ze een speels en afwisselend effect geven. Ga terug naar de basis en versier je woonkamer met een planeten poster met bijvoorbeeld de aarde.

8. De sfeer van dat verre land in je woonkamer

Ben jij gek op reizen of spreekt de sfeer van het buitenland je aan? Combineer meubels in een bepaalde stijl met wanddecoratie in dezelfde stijl. Bijvoorbeeld een groene exotische plant met een vintage groene bank. Met daarbij wanddecoratie foto’s die aansluiten bij je gekozen cultuur.

9. Een strakke, moderne woonkamer

Hou jij van strak en modern? Dan kun je een voorbeeld nemen aan de afbeelding hiernaast. Witte muren worden gecombineerd met zwarte of grijze meubels. Niet al te veel accessoires of snuisterijtjes maar leegte overheerst. Bij deze moderne woonstijl past strakke wanddecoratie. Bijvoorbeeld een zwart wit foto poster gedrukt op een aluminium of dibond plaat. Dit trekt de lijn perfect door en zorgt voor eenheid in je woonkamer.

10. Cognac en bruin als populaire woonkamer kleur

Cognac is een populaire kleur. Je ziet deze kleur vooral terugkomen in de industriële woonstijl. Daar vind je cognac gekleurde banken en stoelen. Het bruine leer geeft een luxe effect. Perfect hierbij zijn dieren uit onze dieren collectie. Bijvoorbeeld deze neushoorn de schaduw op zwarte achtergrond. Verkrijgbaar op papier, dibond, aluminium en plexiglas.

Interieur ideeën woonkamer foto’s

Bepaal eerst jouw interieurstijl. Hoe ziet jouw woonkamer eruit en wat vind jij mooi? Als je weet wat voor stijl jij wil uitdragen kun je pas de juiste meubels, kleuren en aankleding kiezen. Maak je interieur af met een leuke muurposter en je woonkamer is compleet! Bekijk onze brede collectie posters. Wij hebben unieke en originele ontwerpen en er zit voor iedere woonkamer iets bij. Bekijk ook onze inspiratiepagina als je meer woonkamer foto’s wil zien!